Başkan Çınar, Oyunu Şahnahan Ortaokulunda Kullandı

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu Şahnahan Ortaokulunda kullandı.

Milletimiz, her zaman olduğu gibi yine en doğru ve en güzel kararı verecektir. Yeşilyurt’ta oy kullanma işlemleri huzur ve güven içerisinde gerçekleştirilmiştir” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eşi Semra Çınar ve çocuklarıyla birlikte oyunu kullanacağı Şahnahan Ortaokuluna gitti.  
“OYUMUZU ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN KULLANDIK“ 
1218 numaralı sandıkta oyunu kullanan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, seçimlerin vatana ve millete hâyırlar getirmesini temenni etti.
Yeşilyurt’ ta ki seçimlerin huzur ve güven içerisinde gerçekleştiğini dile getiren Başkan Çınar, “Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık.  Cumhurbaşkanımızın 24 Haziran 2018 tarihinde seçimlerin yapılacağını açıkladığı andan itibaren başlayan seçim propagandaları ve çalışmalar artık tamamlandı ve söz her zaman olduğu gibi yine milletimizdedir. Milletimizde demokrasi geleneğine uygun olarak sandık başına gelerek oyunu kullanıyor. Milletimizin vereceği kararı saygıyla karşılayacağız.25 Haziran sabahına geleceğe daha umutla ve güvenle bakan bir Türkiye hedefiyle uyanmayı ümit ediyoruz.  Ülkemiz bu seçimlerle büyük bir değişim ve gelişim sürecine başlayacaktır. Ülkemizin elde ettiği bu kazanımların ve güzelliklerin yitirilmemesi için elimizden geleni yaptık. Seçimlerin ardından bu kazanımlar ve güzellikler artarak devam edecektir. Yeşilyurt her zaman istikrardan ve güçlü Türkiye’den yana olmuştur. Vatandaşlarımız oylarını huzur ve güven içerisinde kullanmaktadırlar, bizlerde gün boyunca okullarımızı ziyaret ederek seçimlerin güvenli bir şekilde geçmesi adına elimizden gelen gayreti göstererek her hangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmaması adına üzerimize düşen görevleri yerine getirdik. İlçemizde oy kullanma işlemlerinde her hangi bir sıkıntı yaşanmaması, katılımın da yüksek olması bizleri sevindirmiştir. 24 Haziran seçimleri Türkiye’nin kalkınması, güçlenmesi ve ilerlemesi ile gelişmiş ülkelerin önündeki yerini alması açısından büyük önem taşımaktadır. 2023 hedefine doğru ilerlerken ülkemiz, milletimiz ve gözü kulağı bu seçimlerde olan dünyanın farklı coğrafyalarındaki İslam Ümmeti için güzel bir sonuç çıkmasını bekliyoruz. Seçimlerin huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesini sağlayan kıymetli hemşerilerimize, güvenlik görevlilerimize, sandık görevlilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“ÜLKEMİZ, CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİYLE BÜYÜYECEK VE GELİŞECEK” 
Başkan Çınar, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte Türkiye’nin her alanda büyüyüp, gelişeceğine dikkat çekerken, konuşmasını şu sözlerle tamamladı; “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi Türkiye bu seçimlerle demokratik bir devrim gerçekleştirmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte yatırımlar ve projeler artacak, ülkemiz hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine yükselecek ve 2023 hedeflerine koşar adımlarla ilerleyecektir. Türkiye yeni yönetim sistemiyle adeta şaha kalkacak, bütün alanlarda büyüyecek ve kalkınacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, çok güçlü temellere yerleşmiş, büyük bir devlet olan Türkiye’nin geleceğe daha güvenle bakmasını sağlayacaktır. Türkiye’nin büyümesinin önündeki tüm engeller yeni yönetim sistemiyle bertaraf edilecek ve gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye emanet edilmesi sağlanacaktır. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta ilçemizi Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 vizyonuna uygun hale getirmek içinde 7/24 esasıyla çalışarak milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. 
Başkan Çınar, oy kullanma işleminin ardından seçime olan katılımla ilgili sandık görevlilerinden bilgi alırken, oy kullanma işlemlerinin huzur ve güven içerisinde geçmesi adına mesai yapan polisler ve diğer görevlilere başarılar diledikten sonra okuldan ayrıldı.
Başkan Çınar, gün boyunca Yeşilyurt’ta oy kullanma işlemlerinin gerçekleştiği okulları ziyaret etti.

Bakmadan Geçme