Başkan Çınar, 'Yeşilyurt'ta ki Değişimin En Büyük Tanığı Taksici Esnafımızdır'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Esnaf Ziyaretleri Kapsamında Taksicilerin Misafiri Oldu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, esnaf ziyaretlerini aksatmadan sürdürürken, Yakınca mahallesinde ki Kardelen Taksi Durağını ziyaret ederek taksicilerin görüş, talep ve önerilerini dinledi. Başkan Çınar, işleri gereği sürekli seyahat halinde olan taksicilerin Yeşilyurt’ta ki dönüşümün en önemli tanığı olduğunu ifada etti.
BAŞKAN ÇINAR, TAKSİCİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Malatya’yı karış karış gezerek, tüm yaşananlara hâkim olan taksicilerin şehre dair öneri ve dileklerini dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, samimi bir havada geçen sohbet sırasında Yeşilyurt Belediyesinin hizmetleri hakkında bilgiler paylaştı.
“ONLARI DİNLEMEK, MİLLETİ DİNLEMEKTİR”
Taksicilerin zor koşullar altında işlerini yapmaya çalışan, emektar insanlar olduğunu ifade eden Başkan Çınar, “Esnafın ve yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesi vatandaşın en güzel şekilde hizmet alması açısından son derece önemlidir. Bu güne kadar taksici esnafından bizlere gelen her türlü hizmet başvurusunu imkânlarımız çerçevesinde yerine getirmeye gayret ettik. Fedakârca bir çalışma anlayışla evlerine ekmek götürme derdinde olan taksisi esnafımız hem kentimizin hem de ilçemizin gelişmesinde büyük rol oynuyorlar. Onların görüşleri, önerileri ve talepleri bizim için büyük önem taşıyor. Kendileriyle bir araya gelip Malatya ve Yeşilyurt’un daha fazla kalkınması noktasında neler yapılabilir, talepleri nedir bunları konuştuk, çok güzel bir sohbet oldu. Özverilerinden dolayı taksici arkadaşlarımı kutluyorum. Dönüşerek büyüyen Yeşilyurt’umuz da her zaman beraber olduğumuz taksici kardeşlerimizin yaptığı işlerin zorluğunu ve önemini biliyoruz. Onlara bol kazançlar ve hayırlı işler diliyorum. Bizi çok güzel bir şekilde ağırlayan, içten ve samimi sohbetlerinden büyük keyif aldığımız Kardelen Taksi Durağındaki taksici kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“YENİLENEN TAKSİ DURAKLARIMIZ YEŞİLYURT’UMUZA ÇOK YAKIŞTI”
Ziyareti taksici esnafı tarafından memnuniyetle karşılanan Başkan Çınar, “Vatandaşlarımıza ulaşım imkânı sağlayan taksicilerimizin rahat ve güzel mekânlarda hizmet vermesi adına başlattığımız ‘ Taksi Durakları” projemiz çerçevesinde modern bir görüntüye sahip yeni duraklarımızı hizmete sunuyoruz. Modern ve estetik yapıya sahip taksi duraklarımız kent kimliğine yakışır bir görüntüye sahiptir. Yenilenen taksi duraklarımız bütün taksici esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.
TAKSİ DURAĞINI ARAYANLARA BAŞKAN ÇINAR SÜRPRİZİ
Başkan Çınar, samimi bir ortamda geçen sohbetin arasında taksi durağına gelen bir telefona baktı. Çalan telefona yanıt veren Başkan Çınar, müşterinin beklediği adresi alarak sıradaki aracı yönlendirdi.

“BAŞKANIMIZIN DURAĞIMIZA GELMESİ HEPİMİZİ MUTLU ETTİ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden taksici esnafı Kenan Helvacı, “ “Belediye Başkanımıza yaptığı bu nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başkanımızın halkın içinde olması, esnafları dinlemesi ilçemizin daha da güzelleşmesine vesile olmaktadır. Bizde Başkanımıza yaşadığımız sıkıntıları paylaştık, çözüm yollarını anlattık. Çok güzel bir sohbet oldu. Sağ olsun kendisi de bizleri dikkatle dinleyip sorunlarımız giderilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Başkanımızın ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden memnunuz. İşimiz gereği sürekli seyahat halindeyiz, Yeşilyurt’ta her noktaya seyahat ediyoruz. Dolayısıyla vatandaştan daha fazla kıyaslama yapabiliyoruz. Yeşilyurt’ta yaşanan gelişmenin farkındayız. Belediye Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz “ diye konuştular. 

Bakmadan Geçme