Başkan Cömertoğlu'nun 10 Kasım Mesajı

Başkan Cömertoğlu'nun 10 Kasım Mesajı

Arapgir Belediye Başkanı Haluk CÖMERTOĞLU Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'in ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  Mesajında Gazi’nin Cumhuriyeti kurarken hayali olan muassır medeniyetler seviyesinin üstünde bir devlet hayaline her geçen gün daha da yaklaşıldığını ifade eden Başkan Cömertoğlu şunları belirtti: "Gazi Mustafa Kemal saygın bir lider ve komutan olarak, ecdat yadigârı Vatan topraklarının savunulmasında, milletimizin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik yapmıştır. Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal, milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak aziz milletimize, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü benimsetmiştir.

 En son  15 Temmuz gecesi kendini gösteren milli irade ile demokratik işleyişin kesintilere uğraması sorunuyla bir kez daha yüzleşen ülkemiz milli birlik ve beraberliğiyle o karanlık geceyi Allah’ın izniyle aydınlık bir güne çevirmiş ve Türkiye’mizin her zamankinden kararlı adımlarla istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam etmesini sağlamıştır. Bu büyük başarıda kuşkusuz Gazi Mustafa Kemal’in hayalleriyle birlikte milletimizin gayretinin, kardeşlik azminin ve ülkesine olan bağlılığının büyük payı bulunuyor.
Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ebediyete intikalinin 78. Yıl dönümünde bir kez daha saygıyla ve hürmetle anıyorum."

Bakmadan Geçme