Başkan Doğan'dan esnafa bayram müjdesi

İzmit'te her sene olduğu gibi bu sene de yaklaşan Kurban Bayramı öncesi esnaflar, bayrama 3 gün kala iş yerlerinin önünde ürünlerini satışa sunabilecek.İzmit Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirten İzmit Belediyesi...

İzmit’te her sene olduğu gibi bu sene de yaklaşan Kurban Bayramı öncesi esnaflar, bayrama 3 gün kala iş yerlerinin önünde ürünlerini satışa sunabilecek.

İzmit Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirten İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri, “Bayrama 3 gün kala esnafımızın ürünlerini iş yeri önünde satışa sunması için izin vereceğiz. Normal günlerde bu uygulamaya izin vermiyoruz. Bayram nedeniyle esnaflarımıza esneklik sağlayacağız. Böylelikle esnafımıza da büyük kolaylık sağlanmış olacak. Bundan hem esnaf hem de vatandaşlar kazançlı çıkacak” dediler.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri ve Çevre Koruma Kontrol müdürlükleri birlikte koordineli olarak çalışacak. Özellikle Fethiye, Alemdar, İnönü, Hafız Binbaşı ve Şahabettin Bilgisu caddelerinde denetimler artırılacak. Ekipler, vatandaşların temiz ve hijyenik bir ortamda bayram geçirmeleri için cadde ve sokaklarda teyakkuz halinde olacak. Çevre kirliliği konusundaki olumsuzluklara anında müdahale edilip, her türlü çirkin görüntünün önüne geçilecek.

Kurban Bayramı öncesi ve bayram boyunca görev başında olacak Zabıta Müdürlüğü ekipleri oluşabilecek olumsuzluklara anında müdahale edecek. Sayıları arttırılacak olan Zabıta ekipleri 24 saat görevde olacak.

Bakmadan Geçme