Başkan Emrah Yılan'dan 15 Temmuz Mesajı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin Yıl dönümünde Bir Mesaj yayımladı..

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin Yıldönümünde yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi…
“Tarih yapan ve tarih yazan büyük milletlerin büyük davaları ve insanüstü mücadeleleri vardır. Bu dava ve mücadeleleri, uğrunda ağır bedeller ödense de bütün dünyanın gıpta ile baktığı, tepeden tırnağa erdemle, cesaretle ve fedakârlıkla bezenmiştir. Aynı zaman da görkemlidir de. Görkemini, dayandığı imandan alır.

Bin yıldır Türkleri Anadolu'dan atmanın hayalini kuran haçlı zihniyetinin her türlü alçaklığını bertaraf eden Türk Milleti 15 Temmuz 2016 tarihinde bir kez daha kahramanlığını açıkça ortaya koymuştur. Meziyetiz haçlı zihniyetinin asırlardır ulaşamadıkları emellerini elde etmek için en son başvurduğu sinsi plan ise Türk Milleti'ni kendi topu ve tüfeğiyle vurarak hükümeti düşürmek, devleti ele geçirmek olmuştur.
"Allah" ve "hizmet" diyerek yıllarca milletimizi aldatan, hak hukuk diyerek en büyük haksızlığı ve hukuksuzluğu yapan madalyonun öteki yüzünde ise şeytana kölelik eden tasması beynelmilel teröristlerin elinde olan hain bir grup, yıllarca yaptıkları çalışmalarla devletin tüm kademelerine sızmıştır. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türk milletinin milli iradesini hiçe sayarak demokrasinin ve cumhuriyetin temellerini yok etmeye çalışmıştır. Ancak Milletimizin boynuna yağlı urgan geçirmek isteyen, bayrağımıza ve hürriyet sevdamıza saygısı olmayan bu şeytanlar topluluğu, Türk Milleti'nin bağımsızlık ruhunu hesaba katmamıştır. Milletimiz, milli iradenin tecelli ettiği Gazi Meclisimizi bombalayan, kahraman özel harekâtçılarımızı ve milletimizi kurşunlayan, devlet büyüklerine suikast girişimde bulunmaya çalışanlara gereken cevabı vermiştir.

Aziz milletimizin her bir ferdi, 15 Temmuz'un simge ismi Ömer Halis DEMİR başta olmak üzere 249 şehidimizin şahsında, kâfirlerin, zalimlerin ve hainlerin hanelerine düşen birer ateş, çağlara ve nesillere yol gösteren birer meşale, hiçbir hainin bir daha cesaret edemeyeceği bir kahramanlık destanı olmuştur.

15 Temmuz darbe gecesinin 2. Yıl dönümünde, Ülkü Ocakları Olarak olarak, bir kez daha, dünyanın tüm mazlumlarına umut, tüm mahrumlarına şefkat eli, tüm ezilmişlerine dert ortağı ve çare olmaya niyetli ve kararlı olan bu aziz milleti yok etmek ve bu vatanı bölüp parçalamak isteyen dâhili ve harici düşmanlara ve hainlere karşı, bütün kararlılığımızla ilan etmek istiyoruz ki, ne yaparsanız yapın asla başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye asla diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka asla boyunduruk vuramayacaksınız.

Bu kararlılıkla bir kez daha milletimizin şeref ve istiklali için cennete kanatlanan başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyoruz.

Bu şanlı direniş sürecinde gazilik mertebesine erişen kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Adeta Çanakkale'de olduğu gibi yedi düvele göğsünü siper ederek, bu aziz vatanı yeniden vatan kılan necip milletimizi şükranla ve saygıyla selamlıyoruz.

15 Temmuz Destanı yazan şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifa diliyor, 15 Temmuz Destanının yıldönümünde vatanımıza, milletimize, devletimize, dinimize kast eden hain terör örgütü ve işbirlikçilerini UNUTMADIĞIMIZI, UNUTMAYACAĞIMIZI ve UNUTTURMAYACAĞIMIZI!

Tüm dünyanın bilmesini istiyoruz…”

Bakmadan Geçme