Başkan Eser'den Kaymakam Özdemir'e veda yemeği

Kuluncak Kaymakamlığı ve Darende Kaymakam Vekilliği görevlerini yürüten Tolga Özdemir'e Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser tarafında veda yemeği verildi.

Kuluncak Kaymakamlığı ve Darende Kaymakam Vekilliği görevlerini yürüten Tolga Özdemir’e Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser tarafında veda yemeği verildi.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, yaptığı konuşmada, “Kuluncak kaymakamı ve Darende kaymakam vekilimiz Sivas’ın Divriği ilçesine atanmıştır. Darende’de güzel izler bıraktı. Önemli olan da budur. Aslolan iş yapmak ve hizmet etmektir. kaymakamımız kısa sürede olsa da gördü ki Darende’de yanlışların olmadığı yerdir. Darendeli Devletine bağlı, bayrağına bağlı huzurlu bir ilçemizdir. Bizler kaymakamımızın Darende’de kalmasını çok istedik ama kısmet değilmiş ama yine de uzağa gitmedi. Beş beldenin birine düştü. Huzurunuzda şunu söyleyeyim, istikbal vaat eden bir kaymakam inşallah daha güzel yerlerde görürüz” dedi.

Kaymakam Tolga Özdemir ise, “Bildiğiniz gibi 15 Temmuz sürecinde burada bir değişiklik oldu ve vekaleten buraya geldim. Sekiz ay gibi kısa süre kalmama rağmen güzel anılarla ayrılıyorum ama Darende ve Darendeliler her zaman benim için ayrı bir önem taşıyacaklardır. Burada görev yaptığım sürede hiçbir olumsuzluk yaşamadım.Huzur içerisinde geçiş sürecimizi tamamladım. Ben bu veda yemeğini hazırlayan belediye Başkanım Dr. Süleyman Eser’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye başkanı Dr. Süleyman Eser kaymakam Tolga Özdemir’e Darende’de işlenen çini hediye etti ve kaymakamın aracı haraket ederken başkan Eser arkasından su döktü.

Bakmadan Geçme