Başkan Geçen'den Destek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)İl Başkanı Avşar'a Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanı Ayetullah Geçen geçmiş olsun temennisinde bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde bir olayda yaralanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)İl Başkanı Avşar’a Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanı Ayetullah Geçen geçmiş olsun temennisinde bulundu. 
Geçen konuya ilişkin “Anadolu Selçuklu Ocakları teşkilatı MHP İl Başkanın yanındadır, Ülkücülerinin yanındadır. Milliyetçi Hareket Partisi Milliyetçi Hareket Partisi MHP 12.Olağan Kurultayı için Ankara’da bulunan MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar ve il ve ilçe teşkilatları bir otelin lobisinde dinlenirken, iki grup arasında çıkan tartışmada, kavga büyümesin diye araya girdi. Başkan Avşar, silahla etrafa ateş açan vatandaşın önüne geçerek silahı elinden almaya çalışırken, silahın ateş alması sonucu hafif sıyrıkla yaralandı. Başkan Avşar silahı vatandaşın elinden almak suretiyle büyük bir faciayı önledi. Buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. MHP İl Başkanın yanındayız, arkasındayız.  Bazı sosyal hesaplarda MHP’ ye karşı karalama kampanyası düzenlemeye çalışanlar var buradan onlara sesleniyoruz her zaman Anadolu Selçuklu Ocakları teşkilatı MHP İl başkanının yanında” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme