Başkan Osman Güder, STK'lar Toplumun Mihenk Taşıdır

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ziyarette yaptığı konuşmada , Sivil Toplum Kuruluşları   her zaman halk ile Devlet arasında bir köprü görevi görmüştür.  Vatandaşların sesi , gözü ve  kulağı olan Sivil Toplum Kuruluşları Atanmışlar ve Seçilmişler arasında ki bağı güçlendiren ,  Toplumun sesini iletilmesi gereken yerlere iletilmesine vesile olan , halkın sorunlarını gündeme getiren kısacası Toplumun yol göstericisi mihenk taşlarının başında gelir. 

Başkan Osman Güder, AK Parti olarak bizler Türkiye’nin ve Malatya’nın Sivil Toplum Kuruluşlarını çok önemsiyoruz. Elimizden geldiği kadar Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelerek istişare içerisinde oluyoruz. Toplumun her ferdine bu şekilde de olsa ulaşmaya çalışıyoruz.   Özellikle Basın Kuruluşlarını içerisinde barındıran STK’lar bizler için gerçekten çok önemli.. Bizlerin ve toplumun sesi , gözü ve kulağı olan siz değerli basın dünyası biz siyasetçilere ve yerel yöneticilere her zaman destek olup bizleri vatandaşlarla buluşturmaya  yardımcı oluyorsunuz diyerek basın  emekçilerine teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve yönetim kurlu bu gün derneğimizi ziyaret etmişlerdir ve bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Başkanıma ve yönetimine çok teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızdan başarılar diliyorum dedi.

Bakmadan Geçme