Başkan Polat, Film Festivalini Daha İyi Yerlere Getirme Gayretindeyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 8.Uluslararası Malatya Film Festivali kapsamında Malatya'ya gelen TRT Genel Müdürlüğü'nün Anemon Otel'de açmış olduğu TRT Arşiv standı ziyaret etti. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 8.Uluslararası Malatya Film Festivali kapsamında Malatya’ya gelen TRT Genel Müdürlüğü’nün Anemon Otel’de açmış olduğu TRT Arşiv standı ziyaret etti. 
8. Uluslararası Malatya Film Festivali’nin şehre kattığı değerlerin çok büyük olduğunu belirten Başkan Polat: “8. Uluslararası Malatya Film Festivali’nin açılışını gerçekleştirdik. Sinema ve sanatla iç içe dolu dolu bir hafta geçiriyoruz. Ben öncelikle TRT’ye açmış olduğu arşiv standından dolayı çok teşekkür ediyorum.  Malatya Film Festivali’ni nasıl birlikte marka haline getirebiliriz gayreti içerisindeler. Bu hassasiyetlerinden dolayı başta Genel Müdürümüz olmak üzere, Genel Müdür Yardımcılarımıza, bütün çalışan arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Film Festivalini valiliğimiz, belediyelerimiz, üniversitemiz ile birlikte yürütüyoruz. Bu sahiplenme duygusu nedeniyle bugün 8.’sini düzenliyoruz. Birlik beraberlik içimde hareket edersek daha başarılı olacağımızın bilincindeyiz.” dedi. 

Bakmadan Geçme