Başkan Polat, 'Malatya'da Sivil Toplum Kuruluşları her zaman güçlü olmuştur'

TOBB, TESK ve Türk-İş Başkanlarından Başkan Polat'a Ziyaret

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, TÜRK İŞ Başkanı Ergün Atalay, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 
Polat: Malatyamıza katkılarını bekliyoruz
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Malatya’da Sivil Toplum Kuruluşları her zaman güçlü olmuştur. Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Malatya’mıza katkıları her zaman büyük olmuştur. Malatyamızaokul yaptırarakeğitim alanında da katkıları olmuştur. Bundan sonrada Malatyamıza katkılarınızı bekliyoruz. Tekrar Malatyamıza hoş geldiniz diyor, sizleri ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum” dedi. 
Hisarcıklıoğlu: Malatya’nın fahri hemşerisi olmaktan büyük gurur duyuyorum
Büyükşehir Belediye Başkanına misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Sayın Başkanımın, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Malatya’ya yapacağı hizmetlerde Allah yolunu açık etsin. Malatya’nın fahri hemşerisi olmaktan, Malatyalı olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Ziyaretimizi Malatyalı olarak gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu. 
Atalay: Malatya’da birlikte olmaktan mutluluk duydum
Malatya’da olmaktan mutlu olduğunu belirten TÜRK İŞ Başkanı Ergün Atalay ise, “Burada gerçekleştirilen programlarda bulunmaktan bu ortamı hep birlikte yaşamaktan çok mutluluk duydum. Ev sahipliğinizden dolayı Sayın Başkanımıza ve Malatyalılara teşekkür ediyorum. Malatya’daki bu güzel havayı teneffüs ederek keyifli bir gün geçirdik” dedi. 
Palandöken: Başkanımızın inşallah bundan sonraki zamanda da başarılı çalışmalarına şahit olacağız
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın kendilerini Malatyalılar adına ağırladığını belirten Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın inşallah bundan sonraki zamanda da başarılı çalışmalarına şahit olacağız. Malatya’nın güzel insanları ile birlikte güzel bir gün yaşadık. Burada hep birlikte olma mutluluğunu yaşattığı içinde ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 
Tüfenkci: Büyükşehir Belediyemiz birlikte Malatya’yı daha da geliştirmek için çalışmalar yapıyor.
Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise yaptığı konuşmada, “Türkiye’de söz sahibi olan, Türkiye’nin kalkınması ve gelişmesi için elini taşın altına koyan başkanlarımızı Malatya’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. 
Büyükşehir Belediye Başkanımızı çalışkanlığı ve hizmetleriyle yakinen takip etmekteyiz. 112 Acil Eylem Planı ile açıklamış olduğu hizmetleri de inşallah en kısa sürede hayata geçirir. Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ile birlikte Malatya’yı daha da geliştirmek için çalışmalar yapmaktadır. Malatya Büyükşehir Belediyemiz altyapı, üstyapı çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel alanda da yoğun bir çaba göstermektedir” dedi. 
Yapılan konuşmaların ardından TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a Dede Korkut kitabı hediye ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da misafirlere kayısı, kayısı kristali ve bakır el işlemeli çaydanlık seti hediye etti. 

Bakmadan Geçme