Başkan Polat'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette konuşan, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, “Malatya güzel ülkemizin ahenk taşlarından biri, oryantiring sporu Malatya’da seviliyor. Türkiye Şampiyonalarının bir ayağını burada yapmak istiyoruz. Gelecek yıl için Büyükşehir Belediyemizle bu konuda çalışacağız” dedi.

Ziyaret dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Polat, böylesi güzel bir organizasyonun parçası olmak kendilerini ayrıca mutlu edeceğini söyleyerek şunları belirtti: “Malatya’da yapılacak her organizasyona imkânlarımız ölçüsünde destek olduk olmaya da devam edeceğiz. Gençlerimiz ve çocuklarımıza öncülük etmek asli görevlerimizden biri. Güzel bir organizasyonun parçası olmak bizleri ayrıca mutlu eder” dedi.

Spor Tesislerimizi Artırarak Gençlere ve Çocuklara Sahip Çıkmaya Devam Edeceğiz

Gençlerimiz için büyük hayalleri olduğunu ifade eden Başkan Polat, “Gençlerimizi spora kazandırmak adına, gençlerimizin sporu alışkanlık haline getirebilmeleri adına tesislerimizi artırmak istiyoruz. Gençlerimiz için ne yapak az,gençlerimizindaha sağlık ve daha sıhhatli ortamlarda yetişmesi için Büyükşehir Belediyesi  olarak çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor” dedi. 

Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Başkan Polat’ı Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Hacı Uğur Polat’a vatandaşların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve STK yöneticilerinin ziyaretleri devam ediyor. 
Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyarette konuşan, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir“Yeni göreviniz hayırlı olsun. Yeşilyurt’ta çok güzel işler yaptığınızı biliyorum. Aynı tabloyu Malatya genelinde de yapacağınızdan eminim. İşçinize nasıl sahip çıktığınızı ayrıca anlatmaya gerek yok. Emekçinin yanında olmanız onlara sahip çıkmanız bizleri mutlu ediyor” dedi.

DİNİMİZ, İŞÇİNİN ALIN TERİ KURUMADAN HAKKINI VERİN DİYOR

Tebrik ziyaretinden dolayı mutluluğunu ifade eden Başkan Polat, “İçsi kardeşlerimizin sesi olan sendikalarımızı çok önemsiyoruz.  Bizim dinimiz, işçinin alın teri kurumadan hakkını ver diyor. Biz her çalışanımıza bu anlayışla yaklaşıyoruz. Onlar bizim elimiz, ayağımız. Sahada eğer iyi bir tablo ortaya çıkıyorsa bunun sebebi çalışanlarımızdır. Bizler, birlik ve beraberlik içerisinde kurum ve kuruluşlarımızla, çalışanlarımızla Malatya’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. 

Şampiyon Sporcu Özgür Topsakal Başkan Polat’ı Ziyaret Etti

Avrupa U18 Atletizm Şampiyonası’nda bronz madalya kazanan Malatyalı Milli Sporcu Özgür Topsakal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Tebrik ziyaretinden dolayı mutluluğunu ifade eden Başkan Polat, Özgür Topsakal’ı elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti. Başkan Polat, “Ülkemizi ve Malatya’mızı başarı ile temsil eden Özgür kardeşim gelecekte daha büyük başarılara imza atacak. Bugün burada onu ağırlamaktan dolayı duyduğum mutluluğu ayrıca belirtmek istiyorum. Bayrağımızı en önde taşıyan her sporcu kardeşimize bizler de imkânlar ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme