Başkan Şahin'den engelli vatandaşa yardım eli

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in engelli vatandaşı ziyaretinde duygulu anlar yaşandı.Adres değişikliği yapmak için geldiği Nüfus Müdürlüğü önüne yakınlarının yardımıyla arabayla gelen ve tekerlikli sandalyesi olmadığı için...

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in engelli vatandaşı ziyaretinde duygulu anlar yaşandı.

Adres değişikliği yapmak için geldiği Nüfus Müdürlüğü önüne yakınlarının yardımıyla arabayla gelen ve tekerlikli sandalyesi olmadığı için zor anlar yaşayan 75 yaşındaki engelli vatandaşa Başkan Şahin tekerlekli sandalye hediye etti. Bakım parası alabilmek için adres değişikliği yapmaya geldiği Bafra Kaymakamlığı binası önünde görevlilerin dışarıda imza almaması nedeniyle Nüfus Müdürlüğüne sürünerek gitmek zorunda kalan 75 yaşındaki engelli vatandaş Hüseyin Akbulut’u oğlunun evinde ziyaret eden Başkan Şahin, yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü belirtti.

Çok sayıda amansız hastalıklara yakalanan ve yürüyemeyen 75 yaşında Hüseyin Akbulut’u Kemalpaşa Mahallesi Düzenli Sokak’ta kaldığı oğlunun evinde ziyaret eden Başkan Şahin’e yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Şahin, “Değerli büyüğümüz bakım parası için adres beyanında bulunmaya İlçe Nüfus Müdürlüğümüze ailesinin yardımlarına rağmen ne yazık ki sürünerek gidiyor. Aile arabayla getiriyor, yardımcı oluyor ama arabaya binerken, inerken ve arabanın giremediği yerlere sürünerek gitmek zorunda kalıyor. Doğal olarak İlçe Nüfus Müdürümüz ve personellerinin böyle bir durumdan haberi olmuyor. İlçe Nüfus Müdürümüz bilgi verilse işlemini biz personellerimiz ile bizzat ilgilenerek evinde yapardık diyor. Bu gelişmeden haberdar olunca değerli büyüğümüzü bugün evinde ziyaret ettik. Biz belediye olarak her gün yemek yardımı yapmaktaydık. Bir tekerlekli araca ihtiyacı olduğu bilgisi bize verilmemişti. Biz hem gıda yardımlarını hem de tekerlekli arabasını bu ziyaretimizde teslim ettik. Şimdi bir bakıcı temin edeceğiz. Günlük ihtiyaçları ile ilgilenecek. Amcamızın ve ailemizin bize söylediği duygulu sözleri ile gösterdikleri nezaketten dolayı çok duygulandım. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Bu konularda her zaman duyarlıyız. Sayısız insanımız ve ailemiz ile beraber oluyoruz. Zor durumda olan pek çok insanımıza hemşerilerim, hayırseverler ve devletimiz sahip çıkmaktadır. Bu anlayış asalet yüklü Bafralıların örnek insanlıklarıdır. Tüm milletimizin en büyük hasletidir. Hepsine çok teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme