Başkan Yanılmaz Muhtarlar Dayanışma Derneği'ni Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Muhtarlar Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. 

Başkan Yanılmaz’ın Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaretine Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya da eşlik etti.

Birçok muhtarın katıldığı teşekkür ziyaretinde konuşan Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, Mücahit Başkan’nın yapmış olduğu hizmeleri gerçekten çok beğendiğini ifade ederek “Biz muhtarlara düşen yapmış olduğunuz hizmetlerde sizlere destek vermektir. Ben şahsım ve bütün muhtarlar adına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum.”dedi.

“PRATİK DÜŞÜNEN, PRATİK KARAR VEREN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR”

Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ise yaptığı konuşmasında şehrin sorunlarıyla yakından alakadar olan bir belediye başkanımız olduğunu ifade etti. Kaya; “Pratik düşünen, pratik karar veren bir belediye başkanımız var kendisiyle gurur duyuyoruz. Şehre kazandırdığı hizmetleri herkes görüyor biliyor. Allah yardımcısı olsun. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz”dedi.
“TÜRKİYE 24 HAZİRAN'DA BÜYÜK BİR DEĞİŞİME GEÇTİ”
Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile beraber 24 Haziran seçimlerinde üzerlerine düşen gayreti gösteren muhtarları ziyaret ettiğini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz “Her birinizin kendi mahallenizde vermiş olduğu, göstermiş olduğu çalışmalar neticesinde Cumhurbaşkanımızın Elazığ'dan büyük oranda oy almasından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdim. Cumhurbaşkanımızın adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Türkiye 24 Haziran'da büyük bir değişime geçti. Elâzığ’da buna en büyük desteği veren illerden biri oldu. Bu değişim ve dönüşüm de özellikle yerelden kalkınmayı kendisine hedef alan insan odaklı gelişmeyi ve zenginleşmeyi hedef alan bir yeni yapı oluştu. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı da Recep Tayyip Erdoğan olmuş oldu. Artık o bürokrasinin hantallığı ortadan kalkacak bir işin olması için istenen 500 imza aradan kalkmış olacak, gereksiz kaprisler, beklentiler, sümen altı edilen evraklar, dönemi ortadan kalkmış olacak. Türkiye daha hızlı daha dinamik kararlar alacak ve hızla büyüyüp gelişecek. Ben bu vesileyle bütün muhtarlarımızı tebrik ediyorum. 24 Haziran’da kendi mahallelerinde gerekli çalışmayı yapıp desteklerini sağladılar. Bütün muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni dönemin herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum”dedi.

Bakmadan Geçme