Başkan Yanılmaz Öğrencilerin İlk Ders Heyecanına Ortak Oldu

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının bugün başlamasıyla birlikte kendi mezun olduğu İstiklal İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerin heyecanını paylaştı.

Kendisinin de bir zamanlar öğrencisi olduğu koridorların şimdiki emanetçilerini ziyaret eden Başkan Yanılmaz, istiklal marşının okunmasının ardından zilin çalmasıyla birlikte sınıfları dolduran öğrencilerle ilk dersin heyecanını yaşadı.
İstiklal Okulu’nun kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Yanılmaz, öğretmen ve arkadaşlarıyla yaşadığı tatlı anıları öğrencilerle paylaştı.
Tahtaya geçerek öğrencilerle küçük bir matematik hesabı yapan Başkan Yanılmaz, İstiklal Okulu’ndan mezun olmanın farklı bir gurur olduğunu ve her daim İstiklal Okulu öğrencilerinin kendisiyle sohbet etmek için gelebileceğini söyledi.
Öğrenci ve okul yönetimiyle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Yanılmaz, tekrar yeni dönemin bütün eğitim camiasına ve ailelere hayırlı olmasını dileyerek okuldan ayrıldı.

Bakmadan Geçme