Battalbey Çiğköfte 30 Bin Kişiye 10 Ton Çiğ Köfte İkram Edecek

Yeni Malatyaspor’un göğüs sponsoru Battalbey Yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak, Amacımız Yeni Malatyaspor - Beşiktaş maçı öncesi 30 Bin kişiye Battalbey Çiğköfte ikram ederek Malatya ve Doğu insanının misafirperverliğini göstermektir dedi.

Yeni Malatyaspor’un göğüs sponsoru Battalbey tarafından Süper Lig’in 13. haftasında yarın oynanacak Beşiktaş maçına gelecek taraftarlara çiğ köfte dürüm ikram edecek.

Battalbey Yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak,  Ulusal medya ve Malatya Medyası ile bie araya gelerek , basın toplantısı düzenledi..

Toplantıya Malatya'da  bulunan Evkur Yeni Malatyasspor Klüp Başkanı Adil Gevrek , Yönetici Hadi Dursun , Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri , Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyet Başkanı Kemal Deniz ve üyeleri , Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve üyeleri , Malatya Çağdaş Gazeteciler Dernek Başkanı İbrahim Göçmen , Anadolu Spor Yazarları Derneği Başkanı Fatih Avcı ve üyeleri , GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Hamit Özpolat , BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve üyeleri Medya kuruluş temsilci ve çalışanları katıldı.

Battalbey Yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak, “Battalbey olarak 3 yıldır Yeni Malatyaspor Kulübü göğüs sponsorluğunu yürütüyoruz. Bu süre içerisinde firmamızın Türkiye genelinde yürüttüğü faaliyetlerde gelişim sağlarken, destekçisi olduğumuz Yeni Malatyapor Kulübü ile de büyük başarılar elde etti.

Herkesin bildiği üzere takımın TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıktık. Bu durum elbette bizler içinde birer gurur vesilesidir. Yeni Malatya Stadı’nda yarın oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesinde müsabakayı izlemeye gelecek olan Yeni Malatyaspor ve Misafir takım Beşiktaş taraftarına çiğköfte ikram etmek istiyoruz.

Başkan Aybak ayrıca Amacımız  tüm Türkiye'ye iyibir evsahibi olduğumuzu  Malatya ve Doğu insanının misafirperverliğini ve hoş görüsünü göstermek olduğunu söyleyerek yarın stada gelecek yaklaşık 27 bin 44  taraftara ve maçta görev yapacak tüm emniyet teşkilatı ve diğer çalışanlarla birlikte 30 Bin kişiye çiğköfte ikramında bulunmaktır dedi.

Program Sonrası Yeni Malatyaspor’un göğüs sponsoru Battalbey Yönetim Kurulu Başkanı Sait Aybak, Başkanların ve medya mensuplarının adına yaptırdığı formaları hediye etti.

Haber:HidatetÖzpolat

Bakmadan Geçme