Battalgazi'de Ramazan Bir Başka Güzel Etkinliklerine Yoğun İlgi Gösteriliyor

Battalgazi ilçesinde Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikler vatandaşların takdirini topluyor.

Battalgazi Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla kurulan İftar Çadırı’nda her gün 3 bin 500 kişiye iftar yemeği verilirken, Ramazan ayına özel programların gerçekleştirildiği sahnede ise, her gün farklı sanatçıların ve sanatçı gruplarının tasavvuf ve ilahi konserleri yer alıyor. 

Battalgazi Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da 15 Temmuz Millet Meydanı’na kurulan İftar Çadırı’nda hayırsever vatandaşların katkıları ile iftar yemeği vermeye devam ediyor. Her gün 3 bin 500 kişiye iftar yemeği verilirken, ihtiyaç sahiplerinin evlerine ise sıcak yemek dağıtılıyor. İftar Çadırı’nın hemen yanı başına kurulan sahnede ise, Ramazan ayına özel programlar gerçekleştiriliyor. Her akşam iftar sonrası tasavvuf ve ilahi konserleri yer alıyor. Konserlere, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.  Teravih namazı sonrası Ramazan ayına özel düzenlenen etkinliklere katılmak için 15 Temmuz Millet Meydanı’na geldiğini belirten Yıldız Yakut, “Çok güzel bir etkinlik. Ramazandan dolayı hayırlı bir aydayız. Etkinliğimiz çok güzel. Komşularımla birlikte teravihten çıktık buraya geldik. Güzel ilahilerimiz var harikaydı. Dünde öyleydi. Çok güzel bir ortam. İlahilerimizi dinleyip eve gideceğiz” dedi.

Ailesi ile birlikte Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayına özel programı izlemeye geldiğini belirten Mevlüt Binici ise, “Ailem ile birlikte geldim çok güzel bir ortam. Her şey için teşekkür ederim. Selahattin başkanıma saygılar sunarım” diye konuştu. 

Ramazan ayına özel düzenlenen etkinliklerin çok güzel olduğunu belirten Mustafa Behteroğlu da, “Ramazan etkinliklerine bazen geliyorum. Yapılan etkinlikler güzel, ama farklı etkinliklerde olabilir” dedi. 

Akrabaları ile birlikte etkinlikleri izlemeye geldiğini belirten Zehra Aydın ise, “Etkinleri çok çok güzel buluyorum. Her senede daha iyi oluyor. Etkinliklere akrabalarım ve komşularımla birlikte geldim. Ben insanları çok severim. Bende ayrım yok” diyerek, birlik mesajı verdi. 

Bakmadan Geçme