Bayan Kaban, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali Ali Kaban’ın eşi Neriman Kaban beraberinde İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ın eşi Kadriye Urhal ile birlikte Şehit Polis Memuru Mehmet Özbek ve Şehit Polis Memuru Cemil Ökke’nin ailelerini ziyaret ettiler.
 
Şehit ailelerine ziyaretlerde bulunan Bayan Kaban ilk olarak, 06.08.2008 yılında bölücü terör örgütü tarafından Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılan roketli saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Mehmet Özbek’in ailesinin evini ziyaret etti.

Daha sonra Erzurum İl Emniyet Müdürlüğünde görevliyken 18.10.2005 günü asayiş olayına müdahaleye gittiği sırada ekip arkadaşı tarafından kazayla vurulma sonucu şehit olan Memuru Cemil Ökke’nin ailesinin evini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde Devletin şehit ailesi ve yakınlarının her zaman yanında olduğunu belirten Bayan Kaban, şehitlerin emanetleri olan ailelerinin sorunlarını çözmek, ihtiyaçlarını gidermek için her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.
 
Ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren şehit aileleri, Bayan Kaban ve beraberindekilere teşekkür ettiler.
 

Bakmadan Geçme