BB Erzurumspor Burhan Eşer'i transfer etti

Sivasspor'un başarılı orta saha oyuncusu Burhan Eşer, BB. Erzurumspor'a imza attı.BB. Erzurumspor, Sivasspor'un başarılı orta saha oyuncusu Burhan Eşer ile mavi-beyazlı renklere bağlayan bir yıllık sözleşme imzaladı.PTT 1. Ligin yeni...

Sivasspor’un başarılı orta saha oyuncusu Burhan Eşer, BB. Erzurumspor’a imza attı.

BB. Erzurumspor, Sivasspor’un başarılı orta saha oyuncusu Burhan Eşer ile mavi-beyazlı renklere bağlayan bir yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Ligin yeni ekibi BB. Erzurumspor Transfer Komitesi, transfer çalışmasını aralıksız sürdürüyor. BB.Erzurumspor Kulübü Başkanı Dilaver Yılmaz, Kulüp Başkan Yardımcısı Yavuz Kocaman, Kadir Ovat’ın hazır bulunduğu imza töreninde Sivasspor’dan transfer edilen başarılı orta saha oyuncusu Burhan Eşer’i mavi-beyaz renklere bağlayan bir yıllık sözleşme imzaladı.

BB. Erzurumspor Kulübü Başkanı Dilaver Yılmaz ise Burhan Eşer’e teşekkür ederek, "Erzurumspor camiamıza hoş gelen Burhan Eşer kardeşimize yeni sezonda başarılar diliyorum. Hayırlı olsun" dedi.Burhan Eşer ise, "Erzurumspor’un büyük taraftar kitlesi var. İnşallah yeni sezonda Erzurumspor’un başarısı için mücadele vereceğim" diye konuştu.

Bakmadan Geçme