BBP Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Kongreleri Yapıldı

Büyük Birlik Partisi(BBP) Malatya Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe kongreleri gerçekleştirildi.

Yapılan Merkez İlçe Kongresine BBP MKYK üyesi İbrahim Alagöz, Battalgazi İlçe Başkanı Abuzer Taşkıran, Kuluncak İlçe Başkanı Gökhan Dinç, Darende İlçe Başkanı Ali Gök, Yazıhan İlçe Başkanı Kemal Özbey ve çok sayıda partililer katıldı.

BBP Malatya İl Başkanı Ulutaş şunları söyledi;’ Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı görevini aldığımız günden itibaren  birlik ve beraberlik içerisinde, Vatan’ın bölünmez bütünlüğü için , hep birlikte Vatan hainleri ile kanımızın son damlasına kadar mücadele etmek için çaba gösterdik. Bu dava da Malatya İl yönetimi ,merkez İlçe Battalgazi ve Yeşilyurt teşkilatı ile diğer ilçe teşkilatlarıyla sürekli istişare içindeyiz. Partimizin isminden de anlaşıldığı gibi Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Milletimizin birliği ve beraberliği için dava arkadaşlarımla  sonuna kadar mücadele edeceğiz. Rahmetli Kurucu Genel Başkanımızın bize gösterdiği hedefler doğrultusunda çalışacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın” ifadesini kullandı.
Bu kongrenin Vatanımıza, Malatya'mıza ve Milletimize hayırlı olmasını diliyorum ,dedi.

BBP YEŞİLYURT İLÇE BAŞKANLIĞI ERCAN ALTUNKAYA'YA EMANET
Malatya Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Kongresinde başkanlığa Ercan Altunkaya seçildi.
BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Altunkaya şunları söyledi; ‘’Biz fikir Siyaseti yapan bir fikrin hizmetkarı olmuş bireyleriz.Bu sebeple siyaset anlayışımızda diğer siyasetçilerden farklıdır. Bulunduğumuz her ortamda fikrimizi beyan etmek isteriz, çünkü fikrini beyan edebiliyorsan bir bireysin ,fikrini beyan edemediğin yerde kölesin. K i biz Alperenler asla köleliği kabul edemeyiz ve köle olmaktansa ölmeyi yeğleriz. Bizler doğru gördüğümüzü destekler yanlışı da eleştiririz. Eleştirilerimizin dozu karşımızdakinin anlayışına göre değişir. Ne methüsena edenlerin met etmesine ,nede kınayanların kınamasına aldırmadan yolumuza devam ederiz’’diye belirtti. 

Bakmadan Geçme