BBP Malatya İl Başkanı Ulutaş'dan Teşekkür Mesajı

BBP Malatya İl Başkanı Ulutaş'dan Teşekkür Mesajı

BBP Malatya İl Başkanı Alirıza Ulutaş Kongreye Katılan ve katkı sunanlar için teşekkür mesajı yayımladı.

BBP Malatya İl Başkanı Ulutaş Mesajında şu ifadelere yer verdi; 12 Kasım 2017 tarihinde  9’uncu Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Kongremize katkısı olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür  ederim.

Kongremize göstermiş oldukları ilgiden dolayı Siyasi parti temsilcilerine ve basın mensubu arkadaşlara çok teşekkür ederim.

15 Kasım 2017 tarihinde İl yönetimimizle birlikte mazbaatamızı Battalgazi Seçim Müdürü Gürsel Dursun’dan teslim aldık. Vatanımıza Milletimize İlimize ve Partimize hayırlar getirmesini temeni ederim.

 Yolumuz uzun işimizin zor olduğunun farkındayız. Bu zor yolculukta Vatanımıza Milletimize dışarıdan ve içeriden yönelebilecek her türlü tehditlerin karşısında Büyük Birlik Partisi olarak dimdik duracağımızı ve Devletimizin yanında olacağımızı buradan Malatyadan ilan ediyorum.

''HERKES HEDDİNİ BİLECEK''

ABD’nin emrinde olan NATO’nun Atatürk’e ve Türkiye cumhuriyeti nin Cumhurbaşkanına ahlaksızca ve seviyesizce yapılan hakaretleri nefretle ve şiddetle kınıyoruz. NATO’nun 2’ci büyük askeri gücü olarak dünyanın bir çok yerinde verilen desteğin geri çekilmesini istiyoruz. Bu ahlaksızlığı yapan kişilerin en ağır şekilde cezalandırılması için her konuda devletimizin arkasında olduğumuzun bilinmesini bütün dünyaya ilan ediyoruz. Biz Büyük Birlik Partisi olarak Hükümetin iyi yapmış olduğu her şeyi destekliyoruz. Ama yanlış olarak yapmış olduğu konularda yanlışların düzetilmesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz.Dedi.

''ADİL DAĞILIM OLMASINI İSTİYORUZ''

Ayrıca Türkiye Cumhuriyetinin bütün vatandaşların dan   toplanan vergiden Siyasi partilere hazine yardım olarak dağıtılan paranın siyasi partilerin almış olduğu oy oranına göre adil olarak dağıtılmasını ve her kesin siyasi görüşüne saygı duyulmasını istiyoruz.  Veya siyasi partilere hazine yardımının hiç verilmemesi hususunda gerekli kanun değişikliğinin yapılması gerektiği görüşündeyiz. Biz BBP olarak hazineden bir kuruş dahi yardım almadan çocuklarımızın harçlığından kesip siyaset yapmaya çalışıyoruz.Bizim devletimize ödediğimiz vergiden yüzde on barajını aşan siyasi partilere, o partilerde milletvekili sıfatıyla ceza evlerinde olan millet vekilliği düşürülmemiş insanlara maaş olarak ödenmesi BBP ni ve toplumu son derece rahatsız etmektedir.Bu adeletsizliğin giderilmesi siyasi partiler kanununda değişikliğin bir an önce meclisten çıkarılması en büyük temennimizdir.Dedi.

Bakmadan Geçme