BBP Malatya İl Başkanlığından BİMYAD'a Ziyaret  

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Merkezini Ziyaret Etti.

BİMYAD Genel Merkezini Ziyaretinde BBP Malatya İl Başkanı Ulutaş; Yeni yönetim olarak Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu arkadaşları ziyaret ettiklerini belirtti. Başkan Ulutaş “Yeni yönetim olarak göreve geldikten sonra bir takım ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu ziyaretler kapsamın da Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve tüm Yönetim Kurulu Üyelerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Malatya’da İnternet Haberciliğinin çok önemli bir yeri olduğunu belirten Başkan Ulutaş ‘’Bimyad , çalışmaları ,tarafsız ve gerçek habercilik anlayışı ile Malatya basınına yeni bir renk getirmiştir’’ ifadelerini kullandı. BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Alirıza Ulutaş ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek , Malatya İl teşkilatının yaptığı çalışmaları takip ettiğini belirtti ve başarılar diledi.
 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme