BİMYAD 15 Temmuz Milli İrade Oacakları Standdını Ziyaret Etti

Basın İnternet Medya Yayıncıları Derneği Selim Apohan ve Yönetim Kurulu Üyeleri 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkezi Açmış Oldukları Standı Ziyaret Etti.

Ziyarette bir açıklama yapan BİMYAD Genel Başkanı Apohan; 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıl dönümüde Eli kanlı terör örgütünün içimize kadar sızdığı 15 Temmuz günü 248 şehit verdi, 2196 vatandaş ise yaralandı.Türk ordusu ve emniyeti bir kahramanlar yuvasıdır. Kahraman Türk ordusunun milletiyle bütünleşerek 15 Temmuz da kazandığı eşsiz bir Zaferdir. Şahadet şerbetini içebilmek, o mertebeye erişebilmek, şereflerin en büyüğüdür. Bu Kahramanlığını, 15 Temmuzda da göstermiştir.
Cenab-ı Allah, Kahraman Türk Milletine, bir daha 15 Temmuz acıları gibi acıları göstermesin. Cümle Vatan şehitlerimizi rahmetle, Gazileri minnetla anıyoruz. Ruhları şad olsun.

BU MİLLET İÇİN BU ÜMMET İÇİN BU BAYRAK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR GECEYDİ.
15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ, Ziyaretten Duydyğu memnuniyeti dile getirerek.BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan ve Yönetim kurulu üyelerine Standımızı Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Dedi
15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ; 15 temmuz 2016 gecesi bu millet için bu ümmet için bu bayrak için çok önemli bir geceydi.
Genel Başkan Uludağ Açıklamasında Şu İfadelere yer verdi; Bu millet bu ülkeyi 15 temmuz gecesi önce Allah'ın izni daha sonra da destansı mücadelesi ile adeta uçurumun kenarından almıştır. Gecesi hainlilerle dolu ama sabahı bu milletin zaferi ile sonuçlanmıştır.  Biz müslüman ve Türk milleti olduğumuz için çok uyanık olmamız gerekiyor.  Bu hainler daha önceki bu girisimlerinden sonra vazgecmedikleri 15 temmuz sonrasida vazgecmiyeceklerdir. Inaninki vazgecmiyorlar. Bir ülkeyi ya darbe ile ya iç savaşla ya kaos la ya da seçimle ele geçirirsiniz.  Bu hainler darbe girişimde başarısız oldular diye 15 temmuzdan sonra sinirlarimizin hemen yanı başında terör devleti kurup ülkemizi ordan karıştırmak istediler ama bunada musade etmedik.  Şimdide güncel olarak ekonomik baskılarla üzerimize geliyorlar.  Ama bu hainler tarihimizi unutmuşlar. Biz Çanakkale de günü şekersiz üzüm hoşafı ile geçirip düşmanı denize döken atalarımızın torunlarıyız. İbadeti açlık olan bu milleti açlıkla korkutamazlar.  Biz aç kalırız susuz kalırız ama bu vatanı asla boldurtmeyiz. Bu sebeple 15 temmuzu unutmamaliyiz ve unutturmamaliyiz. 15 temmuzu unutursak geleceğimize yön veremeyiz.  15 temmuzu unutturmama görevini her vatandaşımız vatandaşlık görevi olarak kabul etmeli. Bizde bu çerçevede gerek 15 temmuzu unutturmamak ve gerekse hainlere karşı mücadele de sivil toplum ayağı ni oluşturmak amacı ile genel merkezi malatyada olan 15 temmuz milli irade ocaklarını 16 haziran 2017 tarihinde faaliyete geçirdik.  Hızlı ama bi o kadar kontrollü büyümeyi tercih eden ocagimiz 2018 yılı sonu itibariyle tüm Türkiye de teskilatlanmasini tamamlamış olacaktır inşallah.  Bu vesile ile 15 temmuzda dik duruş sergileyen basinimizada şahsım ve teskilatim adına  saygılarımı sunuyorum.  Ve başta bütün şehitlerimizi ve 15 temmuz gecesi ezan dinmez vatan bölünmez bayrak inmez diyerek canlarını namlularin önünde canlarını siper eden şehitlerimizi rahmetle gazilerimizide saygıyla anıyorum.

Bakmadan Geçme