BİMYAD'dan Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal'a Plaket

‘’Huzur Şehri’nin Gururu Dr.Ömer Urhal’’

(BİMYAD) Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’a teşekkür Plaketi sundular.

Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ,Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı ‘’Huzur Şehri’nin gururu Dr.Ömer Urhal’ ı makamın da ziyaret ederek, plaket taktim etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan, Her durumda Devletin ve güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirtti.

Başkan Apohan,’’Emniyet teşkilatımızın başarılı ve özverili çalışmaları neticesin de, İlimiz tam manası ile huzur şehri olmuştur. Zaman zaman çıkan olaylar karşısında  , güvenlik güçleri ve emniyet teşkilatının görevlerini mükemmel bir şekilde yerine getirerek anında müdahale ettiğini ve tedbir konusunda  çok ciddi çalışmalara başarı ile imza attığınızı taktirle takip ediyoruz.’’şeklinde açıklama yaptı.
Halkın huzur ve güvenini sağladığınız, halkla bütünleştiğiniz ve asayişi sağlama konusunda göstermiş olduğunuz duyarlılık  için ,size ve tüm emniyet teşkilatına teşekkür ederiz’’diye belirten Başkan Apohan,tüm teşkilata başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü  Dr.Ömer Urhal, Başkan Apohan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini  sundu.  Urhal, ‘’Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Toplum yararına çalışmalar yapmakla birlikte Milli duyarlılıkta  gösteriyorsunuz’’ifadelerini kullandı. Dr. Ömer Urhal,’’ tüm kuruluşlarımız, Sivil Toplum Örgütlerimiz, Basınımız ve Siyasi irade, Malatya için uyum, birlik, beraberlik içerisinde çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz. Tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte ,Halkımızın huzuru ve güveni  için  daima görev başında olacağız,Başarılarınız daim olsun” dediler.

HABER:  FİLİZ  YAVUZKURT

Bakmadan Geçme