Bimyad'ın 3.Kuruluş Yıl Dönümü

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD) 3.kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Dernek binasında düzenlenen kutlamaya ,Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan,Yönetim kurulu Üyeleri ,onursal ve  fahri üyeler katıldı.

Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan yaptığı konuşmada, Medyanın önemine değinerek, kamuoyunu bilgilendirmek adına hizmet veren basının, doğru ve tarafsız yayın anlayışı ile hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Bimyad olarak ciddi çalışma ve projeler yürüttüklerini anlatan Apohan, ‘’kuruluşumuzun 3.yıl dönümünde, gururlu ve mutluyuz. Dernek adına yapılan tüm çalışma ve haberlerden dolayı ,Yönetim Kurulu ve tüm  üyelerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederim ‘’dedi.

Genel Başkan Apohan,’’İnşallah Derneğimizin birlik ve beraberliği için birlikte mücadele edeceğiz. Kamu adına her alanda çalışmaları takip ederek ,Bimyad bünyesindeki haber siteleri ve yazılı basın yayın  organlarımız aracılığıyla ,doğru ve tarafsız haber anlayışı doğrultusun da ,çizgimizi asla değiştirmeden Kamuoynu doğru bilgilendirme noktasın da olayları  yakından takip etmeye devam edeceğiz’’şeklinde açıklama yaptı.

Konuşmanın ardından kuruluş yıl dönümü dolayısıyla pasta kesildi ve üyelerle birlikte Dernek çalışmaları ve projeler değerlendirildi.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme