Birlik Bölge Başkanı Bayram'dan Avşar'a Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram,. Birlik hakkında  Başkan Avşar’a bilgiler vererek, Bölge Birliğinin Malatya, Adıyaman, Elazığ, Bingöl ve Muş illeri ile bu illere bağlı ilçelerle birlikte kooperatif ortağı bulunduğunu, faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Gündeme ilişkin olarak da konuşan Başkan Bayram, Ülkemizin ve Malatya’ nın 15 Temmuz’da büyük bir badire atlattığını bunda da ülkenin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bey’in  büyük katkılarının olduğunu ifade ederek ayrıca minnet ve teşekkürlerini iletti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, “Birlik Başkanımızın ziyaretleri bizleri memnun etmiştir. Gerekli istişareleri Başkanımız ile birlikte gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte, ortak paydamız Malatya için MHP’nin üzerine düşeni yapacağından şüpheniz olmasın. “ifadelerini kullandı.

Bu arada hayırlı olsun ziyaretleri çerçevesinde, KOOP-İŞ Malatya Sendika Şube Başkanı Necdet Durak ve yönetimi, Şırnak MHP İl Başkanı Nusret Özdemir hayırlı olsun ziyaretlerine geldiler.

Bakmadan Geçme