Birlikte Yürüyeceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Büyükşehir Belediyesi Acil Eylem Planını Açıkladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 2018 yılı içerisinde yapacakları çalışmalar ile geleceğe yönelik yatırım ve projeleri hakkında hazırlanan Acil Eylem Planını düzenlenen geniş katılımlı bir toplantı ile basına ve kamuoyuna açıkladı. 
23 Temmuz Pazartesi Günü Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen Büyükşehir Belediyesi Acil Eylem Planı lansman toplantısına Vali Ali Kaban, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Baro Başkanı Av. Enver Han, İl Müftüsü Ümit Çimen, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca,  İlçe Belediye Başkanları, Muhtarlar, STK temsilcileri, Vakıf, Dernek ve Oda Başkanları ile bini aşkın konuk katıldı. 
Büyükşehir Belediyesi’nin Acil Eylem Planı hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Polat, Büyükşehir Belediyesi olarak genel anlamda 314 proje hakkında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, halihazırda Eylem Planı Kitapçığı içerisinde bunlardan sadece 112 tanesine yer verdiklerini söyledi. 
Başkan Polat, “Vefalı şehrin bir sakini ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevi devraldığım eski Başkanımız Sayın Ahmet ÇAKIR’a 2009-2018 yılları arasında yapmış olduğu çalışmalardan ötürü şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.
Bu sebeple, ecdadımız çok güzel bir ifadeyle, "Şerefü’l-mekân bi'l-mekîn” yani “bir şehri aziz kılan, o şehrin sakinleridir” anlayışıyla, projelerimizi hazırlarken; kurum ve kuruluşlarımızın, alanında otorite uzmanlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek örgütlerimizin ve aziz hemşehrilerimizin düşüncelerini alarak ortak sevdamız Malatyamızı hep birlikte el ele vererek geleceğe taşıyalım istedik.
Kentimizin tarihi, ekonomik, sosyal, kültürel, demografik potansiyeline uygun ilerlemesi için de bu değerlerimizi hep merkeze koyarak birlikte yöneteceğiz.
Bu yolda sizlerin rehberliği ve fikirleri bizim için büyük önem taşımaktadır. Yaşadığımız bu coğrafyada ortak paydada buluştuğumuz her alanda kentin misyonunu ve vizyonunu oluşturarak daha dinamik bir kent, daha yaşanabilir bir Malatya için omuz omuza hareket edeceğiz, yarınlara     “BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”….” dedi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, açılış konuşmasının ardından Acil Eylem Planı içerisinde yer alan 112 Yatırm ve Projeyi sinevizyon eşliğinde, ayrıntılı bir şekilde  basın ve kamuoyu ile paylaştı. 

Bakmadan Geçme