Büyük Projenin Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti

Avrupa'da ve Türkiye'de tek örneğinin şehrimizde yapılacağı 'İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi' projesinin lansman ve tanıtım planlama toplantısı Ankara'da gerçekleştirildi.

Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut’un himayelerinde yürütülen projenin tanıtıldığı toplantıda projenin kısa süre sonra hayata geçirileceği belirtildi.
İNŞAAT ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK
Geçtiğimiz yıl proje çalışmalarına başlanan ve Elazığ İl Özel İdaresi tarafından ihalesi tamamlanan 110 dönüm arazi üzerine kurulacak “İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi” projesinin inşaat aşamasına gelindi. Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen ve tamamlandıktan sonra işletmeciliğinin Elazığ Belediyesi tarafından yürütüleceği projenin kısa süre sonra temeli atılacak. 6-12, 12-18, 18-30 yaş arası çocuk ve gençlere eğitim ve spor alanlarında önemli hizmetler sağlayacak projenin tamamlanmasıyla birlikte çocuk ve gençlik çalışmalarında ülkemize ve şehrimize büyük katkıları olacak.

Bakmadan Geçme