Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuluncak ilçesinde yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Kuluncak ilçesinin sorunlarını çözmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, 12 kilometre uzunluğundaki Temüklü Mahalle yolunu genişletiyor. 3 metreden...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kuluncak ilçesinde yol çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kuluncak ilçesinin sorunlarını çözmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, 12 kilometre uzunluğundaki Temüklü Mahalle yolunu genişletiyor. 3 metreden 6 metre genişliğine çıkarılan yolda aynı zamanda asfalt öncesi alt yapı çalışmaları yapılıyor.

8 kilometrelik bölümü genişletilen yol, standartlara uygun hale getirilirken, 4 kilometrelik bölümde ise çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Genişletilen bölümler ise bu yıl içerisinde asfaltlanacak.

Yapılan yol çalışmalarını değerlendiren Temüklü Mahalle Muhtarı Mehmet Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.Vatandaşların yolun darlığından şikayet ettiğini belirten Muhtar Kaya, “2 aracın karşılıklı gidemediği bir yolumuz vardı. Büyükşehir Belediyesi yapım programına alınca ilk olarak genişletilmesi gerekliliği ortaya çıktı. Zaman kaybetmeden hemen genişletme çalışmalarına başladılar. Büyük bölümü tamamlandı. Yolumuz Başpınar, Külbekir, Çarıkpınar, Kale, Aşağı ve Yukarı Temüklü mezralarının ulaşımını da sağlıyor. Tamamen bittiğinde güzel bir yola kavuşmuş olacağız” diye konuştu.

Bakmadan Geçme