Büyükşehir Belediyesine TSE onayı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsünden (TSE) Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ile Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesi aldı. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi bilgi güvenliği ve memnuniyete yönelik yaptığı çalışmalar neticesinde TSE'den ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ile 10002 Müşteri (Vatandaş) Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.

Kalite belgeleri, TSE Grup Başkanı Ömer Eyüpoğlu tarafından  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan’a teslim edildi.  

Eyüpoğlu, belge teslim töreninde yaptığı konuşmada, büyükşehirlerde kaliteli hizmet noktasında bir yarış olduğuna dikkati çekerek, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ile Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi’nin önemli belgeler olduğunu ifade etti. 

Turan ise kalite belgeleri için 3 yıldır çalışma içerisinde olduklarına belirterek, şunları kaydetti:

"Belediyelerin yaptığı hizmetler sonuç odaklı, hesap verilebilir, şeffaf olması gereken hizmetler. Bu hizmetleri yaparken uluslararası standartları yakalamak da bizim için önemli. TSE ile çalışmalarımıza ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile başladık. Sonrasında 14001 ve Çevre Yönetimi adına çalışmalarımızla devam ettik. Önümüzdeki dönemde 2018'de de planlamalarımız var, ulaşım, sosyal sorumluluk alanları, iş sağlığı ve iş güvenliği gibi konular var. Burada belge almaktan ziyade o belgenin gerektirdiği nitelikteki standartları sürekli olarak korumak çok önemli." 

Bakmadan Geçme