Çakır, 'Ülkemizin geleceği, huzuru ve istikrarı adına önemli bir seçim yapacağız'

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, 'Ülkemizin geleceği, kalkınması, huzuru, istikrarı adına 24 Haziran'da bir seçime gidip, oylama yapacağız' dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, "Ülkemizin geleceği, kalkınması, huzuru, istikrarı adına 24 Haziran'da bir seçime gidip, oylama yapacağız" dedi.

Çakır, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Hekimhan ve Kuluncak İlçeleri'ni ziyaret etti.

Hekimhan ve Kuluncak'ta vatandaşlarla bayramlaşan Çakır, burada yaptığı konuşmada, "Ülkemizin geleceği, kalkınması, huzuru, istikrarı adına 24 Haziran'da bir seçime gidip, oylama yapacağız. Bu süreç içerisinde hepimizin duyarlı olması lazım. Hepimizi yönetecek lideri, kadroyu 24 Haziran'da sandıkta vereceğimiz kararla belirleyeceğiz. Bu kararı da doğru verebilmek için Türkiye 30 yıl önce hangi konumdaydı, 20 yıl önce neleri yaşadı, 15 yıllık sürede ülkemizde ne tür gelişmeler oldu bunu iyi idrak etmeliyiz. Bu gelişmelere bakarken dünyadaki ve bölgedeki gelişmeleri dikkate almazsak yine yanılırız. Bu süre içerisinde Türkiye'nin üzerine kurulan hesap ve oyunları, Türkiye'nin üzerine yönlendirilen terör olaylarını biz eğer iyi okuyamazsak, ekonomik saldırıyı biz fark edemezsek, bunu kendiliğinden doğal oluşmuş gibi görürsek, geleceğimizi sağlıklı stratejik planlarımızı oluşturamayız. Kendi liderimizi sağlıklı seçemeyiz" dedi.

Çakır, Türkiye'nin geldiği noktayı ve AK Parti iktidarları döneminde yapılanları herkesin iyi okuması gerektiğine dikkat çekerek, "Elin adamı yüzyıllık plan yapıyor. Bunu sadece kendi ülkesi için değil, başka ülkelerin hangi aşamaya kadar büyümeleri, savunma sanayisini ne kadar geliştirmeli, nükleer enerjiye geçmeli mi, geçmemeli mi, madenleri ne kadar işleyebilmeli bunların kontrolünü yaparak, bölgemizi ve ülkemizi kontrol altında tutmaya çalışan bir yapı var. Bunlar hep içerimizde hem ekonomik kriz çıkarmaya çalıştı hem de farklı farklı yan yana gelmeyecek ne kadar terör yapıları varsa bunları da bu ülkenin başına musallat etmeye çalıştı. Bu terörü niçin kullanıyordu? Türkiye ekonomik olarak büyümesin, kendi içinde daha kırılgan olsun, siyasi gerginlik olsun. Bütün bunların çok iyi görülmesi lazım. Uluslararası arenada terör örgütleri birer maşa olarak kullanılıyor ama çok güçlü bir koz olarak kullanıyorlar. Her oturduğumuz masada bir pazarlık konusuna dönüştürüyorlar. Neticede biz bunların yaptıklarını önceden görebilirsek hiçbir hesabı tutmaz. Bugüne kadar bunların hesabını da, planını da gören, Türkiye'yi de içine kapalı bir halden güçlü bir hale dönüştüren, savunma sanayisini güçlendiren bir Türkiye var. Artık Türkiye bölgede güçlü bir aktör. Türkiye, onlar istese de istemese de yoluna devam edecek" diye konuştu.

Bakmadan Geçme