Çalık, ''9-0 olmak için acelesi varmış beyefendinin''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, "CHP'nin genel başkanı göreve geldiği andan itibaren 8 seçim kaybetti. Yenilgiye doymuyor, 8-0 mağlup vaziyette maça devam ediyor. Şimdi 'Erken seçim yapalım' diyor, 9-0 olmak için acelesi varmış beyefendinin"

"Sana 'çarkçı Kemal' dediler, şimdi sana 'dayakçı Kemal' derler. Haberin olsun kadınlara kalkan bütün elleri bu millet kırar"

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş, "Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin güçlü olması dünya mazlumlarına umut oluyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "CHP'nin genel başkanı göreve geldiği andan itibaren 8 seçim kaybetti. Yenilgiye doymuyor, 8-0 mağlup vaziyette maça devam ediyor. Şimdi 'Erken seçim yapalım' diyor, 9-0 olmak için acelesi varmış beyefendinin." dedi.

Çalık, Doğanşehir İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, daha önce gençlerin 18 yaşında seçme hakkı bulunduğunu ancak seçilme haklarının bulunmadığını anımsatarak, AK Parti iktidarları döneminde seçilme yaşını 18'e düşürdüklerini belirtti.

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi noktasında gayret gösterenlere teşekkür eden Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kadına yönelik şiddete sıfır tolerans tanıdığını söyledi.

Kadına kalkan elin kırılmasını isteyen Çalık, şunları ifade etti:

"CHP'nin genel başkanı göreve geldiği andan itibaren, 8 seçim kaybetti. Yenilgiye doymuyor, 8-0 mağlup vaziyette maça devam ediyor. Şimdi 'Erken seçim yapalım' diyor, 9-0 olmak için acelesi varmış beyefendinin. Bu millet, merak etme Allah nasip ederse 2019'daki seçimlerde de 9-0 olarak CHP'nin yenilgi tarihindeki başarısızlığına imza atacaktır. Bu yenilgilerden doymayan beyefendi, konuşmasında diyor ki 'Eğer erkek işsizse, canı sıkkınsa, akşam eve gittiğinde canının sıkıntısını karısından çıkarır, karısına şiddet uygular' diyor. Sen CHP'nin genel başkanısın, ana muhalefetin başısın. Sen hala kendini batırdığın SSK'nın genel müdürü sanıyor olabilirsin. Sen ana muhalefetin başısın, söylediğin cümlenin nereye gittiğinin farkında mısın? Biliyoruz, sen kendini Gandi'ye benzetmek için mücadele ettin. Önce yollara düştün, sonra atletle fotoğraf verdin ve yollarda aradığın adaletin şiddete dönüşmesi için şimdi cümleler kuruyorsun. Sana 'çarkçı Kemal' dediler, şimdi sana 'dayakçı Kemal' derler. Haberin olsun kadınlara kalkan bütün elleri bu millet kırar. Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü'nde Kılıçdaroğlu'nun cümlelerini ben bir kez daha kınıyorum. Sadece kadına karşı bunu söylemiyor. Bütün erkekleri zan altında bırakıyor. Bu cinsiyetçi söylemiyle CHP Genel Başkanı kendisinin gaflarının altına imza atıyor. Zihniyeti neyse fikri onu söylüyor. Kılıçdaroğlu'nun göreceği en büyük şiddetin 2019'daki sandık olacağını biliyorum."

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ise gençlik kollarının 81 ilde aktif şekilde görevini yerine getirdiğini bildirdi. 

Ecertaş, şunları kaydetti:

"Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin güçlü olması dünya mazlumlarına umut oluyor Geçtiğimiz hafta gençlik kollarından 160 kardeşimiz Kudüs'e gitti. Oradaki Filistinlilerin tek umudu var o da Türkiye. Ramazan'da 40'tan fazla ülkeye 100 civarında arkadaşımızı gönderdik. Hepsinin dönüşte söylediği ortak nokta, ne kadar mazlum ülke varsa umudu Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan."

Bakmadan Geçme