Çalık, 27. Dönem Milletvekilliği Kaydını Yaptırdı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Haziran Seçimlerinin Ardından 27. Dönem Milletvekilliği İçin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne Kaydını Yaptırdı. 

24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu vurgulayan Çalık, "Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Dönem Milletvekilliği için kaydımızı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde şimdi çok daha hızlı ve etkili bir yönetim sistemi ile Türkiye’yi daha da şahlandıracağız. Yeni dönemin milletimiz ve memleketimiz için hayırlı olmasını dilerim’’ ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin daha kolaylaştırıcı olacağını vurgulayan Çalık, “Bürokratik oligarşinin ortadan kaldırıldığı, daha güvenli bir ortamda yatırımlarımızın da yapılabileceği bir Türkiye tasavvur ediyoruz. Malatya’mıza ve ülkemize bu sistem ile birlikte yapacağımız hizmetler daha da hızlanacaktır” dedi.
Meclis şeref holünde kurulan merkezde kaydını yaptırdıktan sonra Çalık, basın mensupları ve meclis çalışanlarına, Malatya’dan getirdiği yaş kayısıları ikram etti.

Bakmadan Geçme