Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık,  Cumhur İttifakı'nın karşısında duran gayri milli ve gayri yerli siyasi partilere milletin sandıkta gereken cezayı vereceğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, " Cumhur İttifakı'nın karşısında duran gayri milli ve gayri yerli olan siyasi partilere milletimiz sandıkta gereken cezayı verecek"

AK Parti Malatya İl Başkanlığına yeniden seçilen Hakan Kahtalı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çalık, Zeytin Dalı Harekatı sırasında terörle mücadele ederken dün şehit düşen Mehmetçiklere Allah'tan rahmet diledi.

Türkiye'nin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşma noktasında, 2019'da yapılacak seçimlerinin önemli bir viraj olduğunu vurgulayan Çalık, bunun için teşkilatlar olarak yoğun ve dinamik bir şekilde çalıştıklarını aktardı.

Milletlin sorunlarının çözümüne ilişkin çalışmalara devam ettiklerini belirten Çalık, şunları söyledi:

"15 Temmuz sonrası MHP ile başlatmış olduğumuz Yenikapı ruhu, milli ve yerli duruş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından devam ettiriliyor. Darbecilere, ülkenin büyümesini istemeyenlere karşı milli ve yerli duruşunu devam ettiren Bahçeli ve MHP'li kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak nitelendirdiğimiz milli ve yerli duruşu olan kişilerle yol yürüyüşümüz 2019 da da devam edecek. Cumhurbaşkanlığı ve sonrasında milletvekilliği seçimlerinde kadrolarımızı inşallah Meclise ve Cumhurbaşkanlığına taşıyacağız. Cumhur İttifakı'nın karşısında duran gayri milli ve gayri yerli olan siyasi partilere de milletimiz sandıkta gereken cezayı verecektir." 

Uluslararası güçlerin ve onların işbirlikçisi terör örgütleriyle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğine işaret eden Çalık, milli ve yerli duruşun karşısında duran tüm siyasi partilerin şehitlerin kemiklerini sızlattığını söyledi.

Çalık, tüm siyasi partileri vatanın bölünmez bütünlüğü içerisinde bir arada olmaya davet ederek, "Cumhur İttifakı ile Türkiye'miz başarılarına başarı ekleyecek. Güçlü Türkiye'nin inşası için  Cumhur İttifakı en başarılı ittifak olacak." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme