Çalık: İnönü Stadı 'Millet Bahçesi' yapılacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 'Millet Bahçesi Projesi'ne Malatya İnönü Stadının da dahil edildiğini bildirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan “Millet Bahçesi Projesi”ne Malatya İnönü Stadının da dahil edildiğini bildirdi.
Çalık yaptığı yazılı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan bu beyannamede bulunan  ‘Millet Bahçesi Projesi’ne şu anda atıl durumda olan Malatya İnönü Stadı da dahil edilmiştir. Malatyalıların eski stadın yeşil alan yapılması hususundaki beklentisi Millet Bahçesi Projesi ile hayat bulmuş olacaktır. Bize her dönem büyük destek ve güç veren Malatyalı hemşehrilerimiz için bu projenin de hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.
Çalık, AK Parti seçim beyannamesinde bazı başlıklarda Malatya’nın da yer aldığını ifade ederek, Sivas-Malatya Hızlı Tren Projesinin 2023 perspektifinde yapılmasının ve Malatya Havalimanı Terminal Binasının 2021 yılında tamamlanarak hizmete girmesinin hedeflendiğini kaydetti.
 

Bakmadan Geçme