Çalık, 'Yerel seçimler istikrarın sağlanması adına çok önemli'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, '31 Mart'ta yapılacak yerel secimler, bir istikrarın sağlanması adına çok önemli

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “31 Mart’ta yapılacak yerel secimler, bir istikrarın sağlanması adına çok önemli, iki önümüzdeki 4.5 yılık seçimsiz ve sorunsuz, millete hizmet getireceğimiz bir dönem olacak.” dedi.
Çalık beraberindeki partililerle birlikte Veteriner Hekimler Odası’nı ziyaret ederken, Eski Belediye Meydanı’nda yürütülen çalışmaları ise inceledi.

Veteriner Hekimler Odası’ndaki ziyaretinde konuşan Çalık, “Veteriner Hekimlerimizin bizlere iletmiş olduğu kırmızı et üreticilerini,  koyu-keçi üreticilerinin, süt üreticilerinin sorunlarını bakanlarımız ile paylaştık. Şuanda da bize iletilen sorunları yine sayın bakanlarımıza ileterek, takibini yapacağız.” dedi.

Yerel seçimlerin Türkiye’nin istikrarı için çok önemli olduğunu belirten Çalık, “31 Mart’ta yapılacak yerel secimler, bir istikrarın sağlanması adına çok önemli, iki önümüzdeki 4.5 yılık seçimsiz ve sorunsuz, millete hizmet getireceğimiz bir dönem olacak. 2019 yerel seçimlerinde hem Malatya’da, hem de bütün Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk yerel seçimlerini gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kaydetti.
Milletvekili Çalık,  Eski Belediye Meydanı’nın da yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Çalık; alanın meydan yapılması için Ziraat Bankası’na ait binanın alınması ile ilgili girişimlerde bulunduklarını hatırlatarak, “Ziraat Bankası Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu ile yapmış olduğumuz görüşmelerde Büyükşehir Belediyemizin yer tahsisi ile birlikte Ziraat Bankası’nın taşınabileceğini söylemişlerdi.  Büyükşehir Belediyemize ben teşekkürlerimi iletiyorum, yeni bir yer tahsis ederek Ziraat Bankası yeni yerine taşındı.  Diğer yapılarda Büyükşehir Belediyesince yıkıldı. Buraya Malatya’ya yakışan bir meydanı kazandırmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın çok sayıda önerilerinin olduğunu biliyorum; alt taraftaki alanlarda kaldırılsın ve daha büyük meydan olsun talepleri var. Bu öneriyle ilgili olarak da 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra göreve gelecek olan Belediye başkanımız bayrağı daha yukarı çıkartmak için çaba sarf edecek.” diye konuştu.

Çalık, AK Parti Battalgazi Kadın ve Gençlik Kollarını da ziyaret etti. Çalık, Malatya’nın yapılan tüm seçimlerde AK Parti’ye verilen oylarda ilk 5 il arasında yer aldığını belirterek, bu başarıda Kadın Kollarının da büyük bir başarısının olduğunu kaydetti. Çalık, 31 Mart yerel seçimde de Malatya’nın yine başarılı bir sonuç elde edeceğini kaydetti,
Çalık, Emeksiz Caddesindeki esnafları ziyaret etti.

Bakmadan Geçme