Çalık'tan Makine Mühendisleri Odası'na ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Makine Mühendisleri Odası Malatya Temsilciliğini ziyaret etti.

Çalık, Makine Mühendisleri Odası Malatya Temsilcisi Erdal Yavaş ve yönetimi ile sorun ve talepleri konuşarak sohbet etti.

Çalık, Malatya’da yaklaşık 500 Makine Mühendisinin bulunduğunu belirterek, “Özellikle şehrin yönetimi konusunda, yerel yönetimler başta olmak üzere hem yönetimi, hem inşası, hem imarı konusunda makine mühendislerimize çok ciddi manada ihtiyaç var. Yerel yönetimlerimiz icraatlarında sivil inisiyatifi göz önünde bulundurmalı ve kulak vermeli. Sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşları devlet ile millet arasındaki en önemli köprü. Bu köprü görevini yaparken de milletin kanaatlerini yöneticilere, kamu kurum kuruluşlara iletiyorlar.  Makine Mühendisleri Odasına yapmış olduğumuz ziyaret sonrasında en kısa zamanda bütün mühendislik meslek odaları ile bir toplantı yaparak Malatya’yı konuşacağız. Mühendislerimizin bilgi desteğine her zaman ihtiyacımız var.” İfadelerini kaydetti.

Çalık, “Türkiye’nin geçmiş olduğu koşulları göz önünde bulundurduğumuzda hepimizin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor” dedi.

Bakmadan Geçme