Can Muhammed(S.A.V) Konseri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musikîsi Korosu, başarılı ekibi ile etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf MusikîsiKorosu’ncaverilen konser, gönülleri mest etti. Konsere eşiyle birlikte katılan Malatya Valisi Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, sanatçıları tebrik ettiler.
Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Can Muhammed(S.A.V.)” konseri, Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleştirildi. Eşiyle birlikte konsere katılan Malatya Valisi Aydın Baruş’unyanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay ile kalabalık vatandaş topluluğu da konseri beğeniyle dinledi.Şef Yaşar Büyükyolcu’nun yönetiminde icra edilen konserde sevilen ilahiler seslendirildi. Peygamber Efendimizle ilgili eserleri dinleyicilerle buluşturan Büyükşehir Türk Tasavvuf MusikîsiKorosu, büyük beğeni topladı.
Güzel programlar gerçekleştiriliyor
Konser sonunda Malatya Valisi Aydın Baruş ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, sanatçıları tebrik ettiler. 
Vali Baruş, “İlimizde, Mevlid-i Nebi Haftasında Sevgili Peygamberimizin büyüklüğüne yakışır şekilde O’nu anmak ve O’nun doğumunu yâd etmek amacıyla güzel programlar gerçekleştiriliyor.” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat: “Mevlid-i Nebi Haftası’nı daha anlamlı bir şekilde geçirmek için programlar düzenledik. Hemşehrilerimizin bu haftayı tüm maneviyatıyla yaşamalarına bir nebze de olsa vesile olmak bizleri çok mutlu ediyor. ”dedi.

Bakmadan Geçme