Cavlak, Mesob Başkanlığına Aday Oldu

Başkan Sinan Cavlak, düzenlediği basın toplantısı ile Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) seçimlerinde başkan adayı olduğunu ilan etti.

1 Mayıs’ta yapılacak Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği seçiminde başkan adayı olduğunu ilan eden Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak, Şehrimizin ticaret hayatının çok daha ileriye taşınmasına katkı sağlayan bir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği oluşturmak için aday olduğunu söyledi.

Basın toplantısında gazeteciler ile bir araya gelerek açıklamasını yapan MESOB Başkan Adayı Sinan Cavlak, “Bildiğiniz gibi Malatya, Türkiye’nin tarımda, sanayide, ticarette ve bir bütün olarak sosyal ve ekonomik hayatında önemli şehirlerimizden biridir. Bu şehrin ve ülkenin gelişip serpilmesinde esnaflarımızın önemli ve tartışmasız bir yeri vardır. Esnafların iyi örgütlendiği ve kendi içinde yardımlaşarak şehrin ve ülkenin yönetimine katılabildiği şehir ve ülkeler çok daha hızlı gelişme seyri içerisine girebilmektedir. İşte bu ilke ve vizyondan hareketle şehrimizde yönetimden çok yönetişim mantığıyla çalışan, sadece bazı kişilerin değil, bütün esnafın sürece katılacağı ve şehrimizin ticaret hayatının çok daha ileriye taşınmasına katkı sağlayan bir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği oluşturmak amacıyla 1 Mayıs 2018’de gerçekleştirilecek birlik başkanlığı seçiminde aday olduğumu ilan ediyorum. Amacımız bütün esnaflarımız ve odalarımızla şehrimizin tüm kamu, özel sektör ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte hareket etmek, onlarla istişareler yapmak ve şehrimizin ticaretle ilgili birikimini, potansiyelini ve dinamiklerini harekete geçirmektir.”dedi.

“YOL HARİTAMIZI ÇIKARIP EYLEME GEÇİRECEĞİZ”
Başkan Cavlak, “Süreç bizim açımızdan olumlu sonuçlanırsa tüm esnaflarımız, odalarımız, birliklerimiz, federasyonlarımız ve çatı kuruluşumuz olan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu ile istişareler yaparak şehrimizin ticaret hayatını nasıl daha ileriye taşınacağı konusunda bir yol haritası çıkarılacak ve bir eylem planı oluşturulacaktır. Belirlenen bu eylem planını da hayata geçirmek için canla başla çalışacağız. Amacımız herkesin birlikte katılabileceği, birlikte konuşabileceği ve birlikte yönetebileceği güçlü bir birlik oluşturmak ve esnafımızı, şehrimizi hep birlikte ileriye taşıyabilmektir. Bu duygu ve düşüncelerle 1 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığı seçiminin başta üyelerimiz olmak üzere şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, tüm Malatya’ya saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Sinan Cavlak, “Tüm dostlarımın ve şehrimizin geleceğini düşünenlerin desteğine, Esnaf Odalarımızın Yönetim Kurullarının oylarına talibim”dedi.

Bakmadan Geçme