Çödek'ten Teskomb Malatya Bölge Başkanlığına Ziyaret

Halkbank Genel Müd. Yrd. Mustafa Çödek'ten Teskomb Malatya Bölge Başkanlığına Ziyaret

Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek bir dizi ziyaretler kapsamında Malatya'da Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Başkanlığını ziyaret ederek TESKOMB Birlik başkanı İsmet Bayram ile esnaf ile Halk bankası ilişkileri hakkında istişare görüşmesi gerçekleştirdi.
TESKOMB Birlik binasında gerçekleştirilen ziyarette Bölge birliğinin çalışmaları hakkında bilgiler sunan Bölge birlik başkanı İsmet Bayram " Halk Bank Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa Çödek'in birliğimizi ziyaret etmesi bizleri sevindirdi.
Bölge birliğimizi bu yıl içerisinde ziyaret eden Halkbank üst düzey yöneticilerinden Mustafa Çödek bey üçüncüsü oluyor. Daha önce Sayın Genel müdürümüz Osman Arslan bey akabinde Genel müdür yardımcısı Levent Torusdağ, bu günde sayın genel müdür yardımcımız Mustafa Çödek bey bölge birliğimizi ziyaret ettiler. Kendilerine şahsım ve bölge birliğim adına teşekkür ediyorum.
Bölge birliğimizin çalışmaları hakkında ve krediler ile ilgili konular hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bankamız ve esnafımız ilişkilerini paylaştık. Bundan sonra da esnafımızın ve bankamızın menfaatleri neyi gerektiriyorsa görüşmelerimize devam edeceğiz. Malatya bölge birliğimize bağlı kooperatiflerin çalışmalarını genel müdür yardımcımızın  takdir etmesi bizleri sevindirdi. Bölgemizdeki kooperatiflerimiz gerçekten özverili ve başarılı çalışmalara imza atıyor.  Biz esnaflarımızla Halk Bankamızla etle tırnak gibiyiz. "
Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek ise " Bir dizi görüşmeler için değişik illere ziyaret gerçekleştirdik. Sivas'a kadar gelip'te Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifleri Malatya Bölge birliği Başkanı Sayın İsmet Bayram'ı ziyaret etmeden gitmek olmazdı.
Malatya'nın yaşamımda ve iş hayatımda farklı bir yeri var. Malatya'da kısa bir süre de olsa görev yapmanın mutluluğunu yaşadım. Sıcak dostluklar yanında çok güzel bir şehir.
Bölge birliği başkanımız ismet Bayram beyle çok güzel diyaloglar içerisindeyiz. Bölge birliğine bağlı kooperatifler gerçekten örnek başarılı çalışmalara imza atıyor. Esnafın menfaati için bankamızın yapması gereken konuları devamlı istişareler içerisinde çözmeye çalışıyoruz. Halk bankası esnafın bankasıdır.
Esnaf bizsiz, biz esnafsız olamayız. Bu günkü ziyaretimizde bölgenin en büyük Esnaf kuruluşlarından TESKOMB Bölge başkanı sayın İsmet Bayram'ı makamında ziyaret ettik. Sayın Bayram'ın göstermiş olduğu sıcak ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. "
Ziyaret sonrası Malatya'nın meşhur kayısısını TESKOMB Bölge Başkanı İsmet Bayram  Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek'e takdim etti.

Bakmadan Geçme