DADEF'ten Başkan Süleyman Eser'e ziyaret

Darende Dernekler Federasyonu (DADEF) Başkanı Hulusi Eser ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Süleyman Eser'i ziyaret etti.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde misafirlerini kabul eden Süleyman Eser, İstanbul'da ilçe için önemli hizmetler yürüten dernek başkanlarına teşekkür etti.

DADEF Başkanı Hulusi Eser de kendilerini kabul ettiği için Başkan Eser'e teşekkür etti.

İlçenin tanıtımına katkı sağlayacak önemli bir organizasyon için Darende'ye geldiklerini aktaran Hulusi Eser, "Yarın Türkiye genelinden 90'a yakın dernek başkanları ilçemizi ziyaret edecek. Biz de derneğimiz ve belediyemiz ile bu organizasyonun koordinesini sağlayacağız. Gelecek başkanlarımız arasında Somuncu Baba'ya gönül vermiş önemli simalar bizimle olacak. Ülkemizin önemli inanç merkezileri arasında her yıl yüzbinleri ağırlayan Somuncu Baba Külliyesi'nde ilçemizin tanıtımını yapacağız. Somuncu Baba ve Hulusi Efendi Hazretleri'ni anlatma fırsatı bulacağımız etkinlikte, konuklarımızla birlikte ilçemizi ülkemizin göz bebeği konumuna getiren Hulusi Efendi Vakfı'nı ziyaret edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Etkinlik kapsamında gün boyu ilçenin tarihi ve turistik yerlerinin gezileceğini belirten Hulusi Eser, gelen heyetin ilçede ilk defa yapılan Darende Çinisi'nin üretim atölyesini de gezeceğini kaydetti.

Bakmadan Geçme