Darende'de öğrencilerden yıl sonu etkinliği

Darende Osman Hulusi Ateş İmam Hatip Ortaokulu tarafından yıl sonu programı düzenledi.

Somuncu Baba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen program Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Hikmet Altınok, programda yaptığı konuşmada, il genelindeki ortaokullar arası yapılan yarışmalarda önemli başarılar elde ettiklerini söyledi.

Hazırladıkları yıl sonu etkinliğinde 15 Temmuz ve ramazan ayı ile alakalı özel gösteri hazırladıklarına aktaran Altınok, "Öğrencilerimi kutluyorum. Başarılarla dolu bir yıl geride kaldı. Mezun olacak öğrencilerimiz var. Onlara birkaç tavsiyem olacak. Yaşam sürecinin içinde sürekli okuyun, kendinizi çağın gerisinde bırakmayın. İlmin en doğru yol olduğu bilinci içinde olun. Kendi mutluluğunuzla yetinmeyip, toplumun mutluluğu için de çalışın." dedi.

Öğrenciler tarafından ilahiler ve şiirlerin seslendirildiği, çeşitli gösterilerin sunulduğu programda, 15 Temmuz zaferi ve ramazan ayı ile alakalı öğrencilerin hazırladığı tiyatro gösterisi sunuldu.

Programa, İlçe Kaymakamı Enver Zengince, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, okul müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Bakmadan Geçme