Darende'de öğrencilere ayakkabı ve mont yardımı

Darende Belediyesi tarafından okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı ve mont yardımı yapıldı.

İlçenin kırsalındaki Ayvalı Mahallesi'ndeki Ayvalı ilk ve ortaokulunda eğitim öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Süleyman Eser, öğrencilerle tek tek ilgilendi ve çocuklara hediye olarak ayakkabı ve mont dağıttı. 

Eser, Ayvalı İlkokulundaki dağıtımda yaptığı konuşmada, Darende'ye gönül veren hemşehrilerinin destekleriyle bu güzel hizmeti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ayvalı'nın, ilçenin yiğit ve cesur hemşehrilerini barındıran kırsaldaki en büyük mahallesi olduğunu dile getiren Eser, şunları kaydetti:

"Yiğit beldemizin göz aydınlığı çocukları, devletimizin onlara sunduğu en güzel şartlarda iyi bir eğitim alarak güzelce yetişiyorlar. Bizde, sosyal belediyecilik anlayışı ile bu yavrularımıza soğuk kış gününde bir nebze olsun destek olmak istedik. Memleketimizin malum iklim şartları ortada. Biz bu projeyi, il dışında bulunan iş adamlarımıza ilettiğimiz zaman hepsi memnuniyetle karşıladı. Onların desteği ve bizlerin gayreti ile 150 mont ve ayakkabıyı miniklerimize ulaştırdık. Onların sevinçlerine ortak olduk. Maddi olarak küçük ama manevi olarak karşılığı olmayan bu güzel hediyeleri miniklerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Herkese teşekkür ediyoruz." 

Ayvalı İlkokulu Müdürü Erkan Durmuş da Başkan Eser ve hayırseverlere teşekkür ederek, "Yarınımızın teminatı olan çocuklarımıza gösterilen ilgi, yapılan destek her zaman en güzel hizmet olarak gönüllerde olacaktır. Hepimiz bu sıralardan geldik. Öğrencilerimizi unutmayarak yapılan hediyelerden ötürü çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Etkinliğe, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve belediye meclisi üyeleri de katıldı. 

Bakmadan Geçme