Darende Kaymakamı Zengince, başarılı sporcuları ödüllendirdi

Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Genç Erkek ve Bayan Masa Tenisi Grup müsabakalarında takım halinde birinci olan sporculara hediye verdi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Erkek ve Bayan Masa Tenisi Grup müsabakalarında takım halinde birinci olan Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi öğrencileri ve idarecileri Zengince’yi makamında ziyaret etti.

Elde ettikleri başarıdan dolayı öğrencileri tebrik eden Zengince, Erzincan’da düzenlenecek bölge müsabakalarına katılacak öğrencilere başarılar diledi.

Öğrencilerle sohbet eden Zengince, "Geçlerimiz spor dallarında önemli başarılara imza atıyor. Eğitimlerinin yan sıra aldıkları bu sportif başarılar bizleri gururlandırdı. Bölge müsabakalarına katılacak öğrencilerimizin, final oynayacaklarına da inancımız tamdır. Burada bizlere düşen, onlara destek olmak. Kaymakamlık olarak maddi ve manevi açıdan her zaman sporcularımızın yanında olacağız." ifadelerini kullandı.

Zengince, konuşmasının ardında Genç Erkek ve Bayan Masa Tenisi Grup müsabakalarında takım halinde birinci olan sporcuları, hediye vererek ödülendirdi. 

Bakmadan Geçme