Darende Kaymakamı Zengince'den şehit ailesine ziyaret

Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince, 1994 yılında Şırnak'ta şehit olan piyade er Hamit Koçhan'ın annesi Sultan Koçhan'ı ziyaret etti.

Kaymakam Zengince, beraberinde İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Özkan Topal ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı İlçe Müdürü İbrahim Alaattin Ateş'le şehit Koçhan'ın Karabayır Mahallesi'nde yaşayan annesi ve yakınlarını ziyaret etti.

Şehit annesi Koçhan'ın sorunlarını dinleyen Zengince, devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirtti.

Ay yıldızlı bayrağın altında huzur içerisinde şehit ve gaziler sayesinde yaşadıklarını kaydeden Zengince, "Onlar bu topraklar için, bu vatan için en değerli varlıkları olan canlarını feda etmekten çekinmemiş ve bu ülke için şehit düşmüşlerdir. Şehitlerimiz bize halkımızın emaneti olduğu gibi, siz değerli aileleri de bizlere onlardan kalan en kıymetli emanetsiniz. Kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayız." diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten anne Koçhan ise "Buraya kadar gelip benim halimi hatırımı sormanız kadar güzel bir hediye olamazdı. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bugün buraya gelerek beni ne kadar mutlu ettiniz bilemezseniz." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme