Dernekler ve Oda Başkanları'ndan Avşar'a Ziyaret

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İl Başkanı Bülent Avşar’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.Dernekler’den  Ve Oda Başkanları’ndan Başkan Avşar’a hem sorunlar anlatıldı hem de hayırlı olsun ziyaretleri devam etti.
Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Toptaş ve yönetimi, Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre, Minibüsciler ve Servisciler Oda Başkanı Mesut İnce, Battalgazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adil Culha, İzol-der Başkanı Hasan Ayaz ve yönetimi, MHP Başkanı Bülent Avşar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular. Ziyaretler de odaların, derneklerin ve esnafların sorunları istişare edildi. 
MHP İl Başkanı Bülent Avşar ziyaretlerde tüm oda başkanlarına ve dernek başkanlarına teşekkür ederek, “ Esnaflarımız, Derneklerimiz, Vakıflarımız , Muhtarlarımız bizim her zaman yön pusulamız olacak ve sizlerden sorunları dinleyip, gerekli mercilerle görüşüp sorunları yerinde hallederek, ortak Paydamız Malatya için çalışacağız. Takdir edersiniz ki kutsal görevime çok yakın zamanda geldim. İadei ziyaretlerimizi gerçekleştirip bire bir sorunları dinleyeceğiz.” Dedi.

Bakmadan Geçme