Dik Duruşun Adı, Bülent Avşar

Bir duruşunuz varsa , davranış şekillerinizin  ahlaki ve hukuki kurallarla çatışmamasından kaynaklanmıştır.

Sosyal ilişkilerde duruş ve güven en temel duygudur. Arkadaşlıkta, dostlukta, insan ilişkilerinde insanların birbirine güvenmesi, saygı ve sevgi içinde yaşamasının ön şartıdır. Güven duygusunun tesisi , dürüstlük ve duruşla alakalıdır.
Bir duruşunuz varsa , davranış şekillerinizin  ahlaki ve hukuki kurallarla çatışmamasından kaynaklanmıştır.
her geçen gün kültürler yozlaşmakta, nesillerin dünya algısı değişmekte ve insanların birbirlerinden uzaklaşarak çevrelerine de zarar verecek duruma gelmiş olmalarından dolayı duruş ve doğru davranış  insanlığın ihtiyaç duyduğu en önemli kavram haline gelmiştir
Dik duruş ve Dürüstlük insani bir kavramdır. Duruşu olmayanlar ve dürüstlükten uzak olanların da insani şahsiyeti sorgulanabilir.
İşte böyle bir duruşun adıdır Bilent Avşar. Görünen yüzü gerçek, doğal, hor görmekten uzak,  insanlara değer veren , sıcak, samimi,mütevazi bir kişilik…

Mhp Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar , en olumsuz zamanlarda bile doğruluktan taviz vermeyen, duruşuyla gönüllerde taht kuran ve faziletten şaşmayan örnek bir siyasi parti temsilcisi. çok zor ve önemli  bir dönemden geçen Türkiye ve tüm İller için  herkese önemli görevler düştüğünü biliyoruz. Malatya’da  her bakımdan güçlü ve önemli bir İl olması özelliğiyle varlığını devam ettirecektir. Ancak bu önemli süreçte  Siyasi Parti temsilcileri , kurum amirleri ve Malatya halkına büyük görevler düşmektedir .Malatya  birlik beraberlik ruhunu  tamamen benimsemiştir ve büyük hesaplar yapılmasına fırsat vermeyecektir.

lider- teşkilât- doktrin diyen ve bunun gerektirdiği disiplin ve olgunluğu kazanmış olan Bülent Avşar ile   Milliyetçi Haraket’in başarısı her sahada kendini gösterecek gibi görünüyor. 
İnşallah bu dik duruşla karanlıklar aydınlığa çıkacak diyoruz.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme