Doğanlar ve Ilıcak'ın İçmesuyu Altyapısı Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Akçadağ İlçesi Doğanlar Mahallesinde 3.000 metre ve Ilıcak Mahallesinde 4.960 metrelik içmesuyu hat çalışması gerçekleştirdi.

Doğanlar Mahallesi Muhtarı: “22 Mezramızın Su Sorunu Çözüldü”
MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yatırımlardan memnuniyetlerini belirten Muhtar: “ Mahallemizdeki 22 mezramız su sıkıntısı yaşıyordu. Saniyede 22 litre su veren bir sondaj çalışması yapıldı. Bu sondaj çalışmasıyla 11 kilometrelik hat boyunca 18 mezramızın su sorunu çözüldü.Dervişler mezramızın Kırtekeler Mezramızın yukarısında 3.000 metrelik içmesuyu hattı ve eksu deposu yapıldı. Mahallemizin içmesuyu sorunu çözüldü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir’e ve MASKİ çalışanlarına teşekkür eder, saygılar sunarım.” dedi.

Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir: “Sağlam Altyapı ile Sağlam Gelecek”
Malatya’nın altyapısını güçlendirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir: “Malatya merkez ve ilçelerde çalışmalarımız devam ediyor. Akçadağ İlçemizde Doğanlar ve Ilıcak Mahallelerinde içmesuyu çalışmaları gerçekleştirdik.Doğanlar Mahallesinde 3.000 metrelik içmesuyu hattı, sondaj çalışması ve su deposu inşası yaptık. Ilıcak Mahallesinde ise 4.960 metrelik içmesuyu hat çalışmasını tamamladık. Mahallelerdeki içmesuyu sorununu çözerek vatandaşlarımızı sağlıklı içmesuyuna kavuşturduk. Sağlam altyapı ile sağlam gelecek kurmak için çalışıyoruz. Hedefimiz Malatyamızın 50 yıllık geleceğini inşa etmek. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme