Doğanyol'da Değişim-Dönüşüm Çalışmalarına Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya'nın hemen her noktasında alt yapı ve üst yapı yatırımlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

İl merkezinde devam eden yatırım ve hizmetlerin yanısıra ilçelerde ve kırsal mahallelerde yatırım ve hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol ilçesinde de üst yapı çalışmalarını sürdürüyor. 

İlçenin sosyal kültürel hayatına büyük katkı sağlandı

İçmesuyu, kanalizasyon gibi altyapı yatırımları tamamlanan Doğanyol ilçesinde, Büyükşehir Belediyemiz tarafından içerisinde bilgisayar, fotokopi makinası bulunan Turgut Özal Kütüphanesi yapılarak hizmete sunulmuştu. Ayrıca, Doğanyol ilçe merkezinde bulunan mevcut park yeniden düzenlenerek aydınlatma elamanları ile akşam saatlerinde de insanların istirahat edebildikleri bir mekân haline getirilmiş, park içerisinde WC – Lavabo yenilenmişti. Yine Büyükşehir Belediyesi tarafından; içerisinde kütüphane, çeşitli kursların verileceği atölyeler, MASKİ irtibat bürosu, toplantı odası, çok amaçlı salon, fuaye, bekleme salonu, gelin hazırlık odası, mutfak servis odası ile lavabo grupları yer aldığı ve yapımı bitme aşamasına getirilen Çok Amaçlı Kültür Merkezi ile birlikte ilçe merkezinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezinde sürdürülen üst yapı çalışmaları kapsamında kaldırım düzenleme işleri de büyük oranda tamamlandı. Kaldırım düzenleme çalışmalarının ardından yollarda çevre düzenleme, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları da yapılacak. 

İlçemizin güzel bir görünüme kavuşması bizleri mutlu ediyor

Yapılan çalışmaları değerlendiren Doğanyol halkı, Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. Çalışmaların bitmesini beklediklerini ifade eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesi 2 yıldır ilçemizde çalışıyor. İlçemizin birçok mahallesi asfaltlandı. İlçe merkezimizin altyapı sorunları çözüldü. Geçen yıl asfaltlanan sokaklarımızdan sonra bu yılda düzenleme çalışmaları yapılıyor. Yeni Kültür Merkezi bitmek üzere, ilçemizin güzel bir görünüme kavuşacak olması bizleri mutlu ediyor. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz.” şeklinde duygularını dile getirdiler. 

Polat: Doğanyol’a önemli yatırım ve hizmetler gerçekleştirdik

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da il merkezine uzak ilçelerimizden biri olan Doğanyol’da alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başladıklarını belirterek, ilçenin çok daha güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi. 

Başkan Polat, “İnsanlarımıza en iyi hizmeti sunmak, onlara bulundukları yerde de hizmet etmek için Büyükşehir Belediyesi olarak mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden yoğun bir gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda Doğanyol ilçemizde de önemli yatırım ve hizmetler gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de bu yatırım ve hizmetlerimiz artarak devam edecektir. İlçe sakinlerimize çalışmalar sırasında bizlere gösterdikleri duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. 

Bakmadan Geçme