Doğubayazıt'ta 'Kitap Okuma Halkaları' projesi 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Lordoğlu, "Hedef kitlesi olarak seçtiğimiz 12-29 yaş arası gençlere mümkün olduğunca hızlı şekilde ulaşarak, okuyan, düşünen, üreten, sorumluluk alan, sevgi ve kardeşliği ön planda tutan gençliğin oluşmasını istiyoruz"

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan "Kitap Okuma Halkaları" projesinin devam ettiği belirtildi.

Doğubayazıt Gençlik Merkezi'nde devam eden proje kapsamında, ilçede çeşitli meslek gruplarında çalışan gençler kitap okumak için bir araya geldi.

Burada kitap okuyan gençler, birbirleriyle sohbet etme fırsatı da buldu.

Doğubayazıt Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk olarak okullarda başlattıkları okuma etkinliklerini, genişleterek Gençlik Merkezi'nde sürdürdüklerini dile getirdi. 

Lordoğlu, Gençlik Merkezindeki ilk okuma etkinliğini, gençlerle yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Gençlerimiz bu buluşmalar sayesinde hem kitap okuyarak bilgi ve birikimlerini artıracaklar, hem de kurum amirleriyle bir araya gelerek sohbet etme fırsatını yakalayacaklar. Hedef kitlesi olarak seçtiğimiz 12-29 yaş arası gençlere mümkün olduğunca hızlı şekilde ulaşarak, okuyan, düşünen, üreten, sorumluluk alan, sevgi ve kardeşliği ön planda tutan gençliğin oluşmasını istiyoruz."

Bakmadan Geçme