Down Sendromlu Özel Çocuklar Hilton'da Doyasıya Eğlendi

“Sessiz Adımlar” ödül töreni; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur Çalık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Vali Yardımcısı Mehmet Ali Aytaç, Malatya Girişim Grubu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk, Doubletree By Hilton Malatya Genel Müdürü Abdurrahman Toprak’ın katılımları ile gerçekleşti.

MalatyaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Hilton’un ortak sponsorluğunda gerçekleştirilen ödül töreninde amaç, özel çocukları ve onların özel ailelerinin doyasıya eğlenebilmelerini sağlamaktı.

Yıl boyunca katıldıkları yarışmalarda ödül alan çocuklara hem hediyeleri hem de madalyaları verildi. Organizasyona olan katkılarından dolayı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Öznur Çalık özel çocuklarımızla birlikte, kurum yetkililerine plaket verdi. Double tree By Hilton Malatya’nın plaketini Genel Müdür Abdurrahman Arslan aldı.

 Birlik Vakfı Kadın Komisyonu da geceye çocukların mutluluğuna mutluluk katmak amacıyla katıldılar. Çocuklara pamuk şeker, şekilli balon hediye eden ve palyaço eşliğinde onlarla çeşitli oyunlar oynayarak eğlendiren komisyon üyeleri renkli bir gece geçirmelerini sağladılar. Bu arada da özel anneler de hem dinlenip hem de mutlu oldular. Birlik Vakfı Kadın komisyonu da plaket alanlar arasındaydı.

Özel çocuklarımızın ve özel annelerinin doyasıya eğlendiği bu organizasyonda emeği geçen, Down sendromlular Dernek Başkan Yardımcısı ÖZEL ANNE Nursel Vardı, Down Sendromlular Eğitim koordinatörü Sonay Şahin ve Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Ali Karaca’ya, Birlik Vakfı Kadın Komisyonu olarak teşekkür ediyoruz.

Bakmadan Geçme